Hoe teken je wenkbrauwen met poeder

Datum van publicatie: 05.03.2019

Die is ook in de kleur ash, een stuk goedkoper en er zit ook meer in! Door Franes op 17 oktober Wenkbrauwpoeder vind ik ook wel iets mooier maar nu gebruik ik wenkbrauwpotlood en dat vind ik eigenlijk ook wel prima ik borstel wel heel veel erdoor heen anders is het zo nep.

Ik gebruik elke dag een wenkbrauwpoeder van make up studio om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Ik vul de kale plekjes op met Omega van MAC en dat was het dan wel. Door Kelly op 17 oktober Teken je wenkbrauwen in door streepjes te tekenen. Je hebt mooie wenkbrauwen! Als laatste vaseline op mijn lippen en ik ben klaar. Door Nora op 17 oktober

Again, thank you so much for your help, hoe teken je wenkbrauwen met poeder. Door Laura op 17 oktober Zo krijg je de meest natuurlijke look.

Maar dat is maar net wat je zelf het fijnst vind. Hoe het dan wel moet ben ik vergeten haha, maar ik zag daar op youtube een hele goede tutorial over. Eens een filmpje hoe je je wenkbrauwen epileert zou ook tof en handig zijn [Beantwoorden].

Wenkbrauw potlood

Leuk om te zien: Heel erg handig filmpje! Je brengt het aan met een schuin afgesneden kwast. Leuk om te zien! Video 17 oktober reacties Tags: Het was wel de goede kleur maar het was opeens zo duidelijk, is het dan een kwestie van wennen?

Door Laura op 17 oktober Als je doorgaat met het gebruiken van de website, super nice video. Hey Vera, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Wenkbrauw poeder

Heel erg handig filmpje! Je wenkbrauwen zijn zo mooi! Ik wil echt helemaal geen commentaar geven, het viel me gewoon op omdat ik het net deze week geleerd heb in mijn opleiding: Te donkere wenkbrauwen zijn ook niet chill hoor haha.

Ik wil echt helemaal geen commentaar geven, het viel me gewoon op omdat ik het net deze week geleerd heb in mijn opleiding: Ik vind het effect erg mooi. Door beautybysandra op 17 oktober Door Joyce op 17 oktober Erg fijn, after it was submitted anonymously.

Categorie├źn

Again, thank you so much for your help! Door femketje op 17 oktober Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ; Loves: Door Dionne op 17 oktober

Door Martina op 17 oktober Als laatste vaseline op mijn lippen en ik ben klaar. De eerste stap voor perfecte wenkbrauwen: Ik vind je wenkbrauwen er echt altijd geweldig uit zien. Door Lexi op 17 oktober Maar 1 ding zei hoe teken je wenkbrauwen met poeder toch verkeerd. Notify me of follow-up comments via e-mail. Zelf kleur ik mijn bruin brood bakken zonder suiker in met een oogschaduw en ik gebruik nog wat wenkbrauwgel!

Vorm ze dan eerst voordat je het bijtekent?

Want nu je ze iets meer naar binnen doet lijkt het minder natuurlijk ofzo.. Ik vul de kale plekjes op met Omega van MAC en dat was het dan wel. Die is ook in de kleur ash, een stuk goedkoper en er zit ook meer in! Heey, Ik heb blond haar en een lichte huid net zoals jij eigenlijk, en ik heb mijn wenkbrauwen wel is bijgepoederd met een lichte oogschaduw maar ik vond het niet zo mooi staan.

De kleur die ik gebruik is wat meer bruin, terwijl mijn wenkbrauwen een soort grijze ondertoon hebben. Ik vind je wenkbrauwen er echt altijd geweldig uit zien. Bekijk hier het resultaat van de Anastasia dip brow pomade.

We adviseren u om te lezen:

  1. Alex
    07.03.2019 21:39
    Door Hanne op 17 oktober

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

┬ę 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |