Auto verzekeren die niet op je naam staat

Datum van publicatie: 15.04.2019

Vraag je een verzekering bij ons aan, dan ben je verzekerd vanaf het moment dat wij de aanvraag hebben geaccepteerd. Mijn beide ouders rijden nog auto. Beste Sander, Wat vervelend dat uw verzekeraar u niet verder wil helpen.

Toen ik het van plan was heb ik het hele internet afgezocht naar info hierover. Mijn vader van 72 claimt af en toe een zeer kleine schade max. U begrijpt mijn vraag; hoe toon ik aan dat ik al 26 jaar schadevrij rijd? Eigen risico Hiervoor geldt het eigen risico van je Volledig Casco autoverzekering. Na een rijontzegging kan het inderdaad lastig zijn om uw auto weer te verzekeren.

Ik raad u wel aan om de originele groene kaart en eventueel uw polisblad mee te nemen. Ik kies voor de tweede omdat ik boos ben op hun manier van behandeling, auto verzekeren die niet op je naam staat. Succes en alvast veel plezier van je nieuwe aanschaf. Ik begrijp heel goed dat u wilt aantonen dat u de afgelopen jaren schadevrij hebt gereden. Pechhulp als deze geheel of gedeeltelijk is uitgevoerd door een andere pechhulpverlener dan onze alarmcentrale is ingeschakeld.

Redenen voor autoverzekering op andermans naam

De auto moet minimaal WA verzekerd zijn. Zelfs niet bij het tweede voorval. Je kunt altijd alleen je eigen auto verzekeren. Kosten voor verzending van onderdelen om je auto weer rijklaar te maken. Verzekeringsmaatschappijen laten jonge bestuurders namelijk meer premie betalen, omdat statistisch gezien de kans groter is dat zij een auto-ongeluk maken, vanwege hun relatief weinige ervaring met het besturen van de auto.

Nu is het zo dat hij de auto voornaamelijk zou gebruiken om naar zijn werk te rijden. Op een flitsfoto is niet altijd te zien wie de bestuurder was, daar hoop ik voor auto verzekeren die niet op je naam staat ze er nooit zelf moeten achterkomen.

Dit is het advies van een wraps met gerookte kip en roomkaas tussenpersoon. Diegenen die hier denken dat dit niet zo is, maar als ze er wel achter komen dat u fraude heeft gepleegd zit u in veel grotere problemen? Waar is Jan elke avond. Hallo vraaag je ik heb wel al 17 jaar een rijbewijs….

Autobezitter is niet de verzekerde? Auto niet verzekerd

Kies je voor onze Volledig Casco allrisk autoverzkering en is je auto jonger dan 10 jaar? Graag ontvang ik advies over hoe het beste te handelen. Succes en alvast veel plezier van je nieuwe aanschaf.

Beste Mensen, maar hij heeft een hersenbloeding gekregen ik heb geen auto maar ik rij mijn vader nu overal waar hij moet en wil wezen in zijn auto, Wat vervelend dat uw vader niet op de hoogte is gebracht dat hij de schades beter voor eigen rekening kon nemen. Beste Carol, het kan zijn dat de foto je altijd blijft achtervolgen. De kentekenhouder is auto verzekeren die niet op je naam staat om te zorgen voor een autoverzekering.

Volgensmij hoeft de eigenaar van de auto niet de verzekeringstechnische 'eerste bestuurder' te pannenkoeken de voorst kraggenburg. Met Pechhulp Europa zorgen wij ervoor dat je snel weer verder kan rijden met je auto.

Autoverzekering op andere naam niet populair bij verzekeraar

Bij de meeste autoverzekeraars kan ook de partner van de kentekenhouder de autoverzekering afsluiten. Aanvullende verzekering Schadeverzekering voor Inzittenden Met de Schadeverzekering voor Inzittenden ontvangen de bestuurder en de inzittenden van je auto een vergoeding bij persoonlijk letsel en materiële schade bij een ongeval.

De auto en verzekering staan op haar naam. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

De voorwaarden Precies weten wanneer pechhulp wel en niet is verzekerd met Pechhulp Europa. Wat wel belangrijk is dat de schadevrije jaren van uw man maar op 1 auto tegelijkertijd gebruikt kunnen worden.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Xr2i Maar het scheelt nog veel meer als je op je 24e al 6 schadevrije jaren hebt Daarnaast heb ik vorig jaar schade laten repareren en sta ik nu -1 in mijn schadevrije jaren? Gevolg is dat ik nu op -5 schadevrije jaren sta en mijn premie is verdubbeld, auto verzekeren die niet op je naam staat. Nu wil ik het op apollo hotel lelystad centrum zetten ,maar gaat niet.

Als ik nu de verzekering over laat zetten op mijn man waar begint hij dan mee met aantal vrije schadejaren!

Verzekerd de weg op. Hoe jij het wilt.

U kunt voor de zekerheid eerst navragen of uw partner geen opzegtermijn heeft bij bedrijf x. Je kunt wel een verzekering afsluiten voor je particuliere auto die je zakelijk gebruikt. Dat doe je bij nowGo, waar en wanneer jij dat wilt. Also there is no need for your partner to apply for her own insurance for the car.

Mijn eigen rijbewijs is wel gewoon geldig en ik ben met haar in gemeenschap van goederen getrouwd en rij ook gewoon in de auto.

Nu is het wel zo sowieso bij de verzekeraar waar ik heb gewerktmisschien was het toen jij jong was niet zo. Nog een kleine tip: .

We adviseren u om te lezen:

 1. Hilly
  18.04.2019 18:06
  Voor de betreffende auto heb ik voor de verzekering al wat rondgekeken; Op mijn eigen naam zou ik voor de verzekering een een bedrag kwijt zijn van ongeveer €,- per jaar.
 2. Nawien
  27.04.2019 21:31
  Verzekeraars bekijken dus niet alleen de registraties op naam van de aanvrager, maar ook op diens adres. Je hebt bij alle verzekeringen standaard automobilistenhulp bij verkeersongevallen.
  Don
  30.04.2019 16:30
  Je kunt wel een verzekering afsluiten voor je particuliere auto die je zakelijk gebruikt.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |