Witte vlekken in zwarte kleding na wassen

Datum van publicatie: 13.03.2019

Gelukkig ontdek ik die vlekjes tijdens het strijken altijd, maar als ik er eens een over het hoofd zie heb ik meteen bevlekte kleren aan de eerstvolgende keer dat ik iets uit de linnenkast trek. Als men niet zeker weet of de bewuste vlek door een bepaalde  plant wordt veroorzaakt kan een simpele proef een uitkomst bieden.

Als wasverzachter azijn gebruiken. Dahlia74 vrijdag 30 december Het is voor zowel de vaatwasmachine als voor de wasmachine geschikt. Ik heb Glorix op de vlekken gedaan en daarna de broeken gewassen. Heeft je wasmachine zijn beste tijd gehad of kun je er nog iets aan doen? Je stopt de wasmachine te vol Een wasmachine moet ruimte hebben om te wassen. Hoe voorkom je witte zeepsporen?

Dit was natuurlijk niet de bedoeling, witte vlekken in zwarte kleding na wassen, je wil een schone en frisse was uit de machine halen. Reacties Cindy. De was komt vies en vol vlekken uit de wasmachine. En wat voor wasmiddel heb je gebruikt. Ik gebruik bij donkere was vaak wel een vloeibaar middel omdat soms de zeep niet goed oplost en dan aan het wasgoed blijft plakken.

Gebruik geen chloor om je kleding te bleken want dat tast je stof aan.

Hoi Sje, Hoe lang is dit al?? Dat heb ik ook wel eens gedaan.
 • Altijd maar voor de helft.
 • Hoe kan ik een gruwelijk vieze bakplaat het beste schoonmaken? Deze week in VIVA.

Weet jij het antwoord?

Wat betreft die geheimzinnige vlekken waarover hieronder gesproken wordt, zie hier een citaat uit een document van BrabantWater:. Hoe zit dat precies? De volgende opsomming geeft een duidelijk beeld van wat de oorzaken kunnen zijn. Dat heb ik niet eens. Wollen kleding voldoet aan die behoefte.

Wij horen graag waarom. Spiksplinternieuwe broek, een keer gewassen en hij ziet er uit alsof het ding 4 jaar oud is en verwassen. Levert dit geen resultaat op dan kun je erover nadenken om de broek opnieuw te kleuren. Hoe weet je of je iets warmer mag wass….

Deze heeft een zelfreinigend filter kunnen we dus niet eens bij en de rubber ring waar de deur in valt controleer ik na iedere wasbeurt op viezigheid of bijvoorbeeld klein spul als een knoopje wat ergens vanaf gekomen is ofzo, witte vlekken in zwarte kleding na wassen.

Wasmachine ontkalken

Hoe houd ik kerstboom takken goed zonder dat ik naaldverlies krijg? Veeg eens met een natte lap je rubbers en trommel schoon binnenin. Meer over dit onderwerp.

Gaan er niet meer uit!!. We kunnen uw opmerking niet verzenden. Heb het trouwens ook gehad in andere huizen, een gewoon bontwasmiddel volstaat ook. Kan hetwezen dat er in de manchet van de trommel rommel zit?. Onderhoudsmonteur is al enkele malen langs geweest maar ziet geen storing.

VIVA op social media

Overigens keer ik wel broeken en t-shirts binnenste buiten, dan wordt je stof minder snel vaal. Dat is bij ons dagelijkse kost. Onze buurvrouw is een antihuisvrouw dus die zie ik geen matten uitkloppen.

 • Probeer het later opnieuw.
 • Wees vriendelijk voor de mensen die je ontmoet op je weg naar boven, je zou ze op je weg naar beneden ook nog weleens tegen kunnen komen.
 • Op zich is het sap kleurloos, maar tijdens het wassen kunnen door enzymwerking of oxydatie zichtbare, bruin gekleurde vlekken ontstaan.
 • Vooral haarschuim stylingmousse wordt als boosdoener aangemerkt en dan vooral de goedkope merken.

De was moet nu schoon uit de machine komen, vaak grijs van kleur. Stinken Als de was te lang in de wasmachine heeft gezeten gaat die vaak stinken. Mijn wasmachine is maar 3 maanden oud en hij doet al vlekken maken, witte vlekken in zwarte kleding na wassen. Maar helaas heb je dit heel snel met zwarte spijkerbroeken. Maar ook in Ne…. Wie weet wat ik moet doen om hem terug normaal te krijgen. Deze ring, komt de was er nog steeds niet schoon uit dan ligt de oorzaak ergens anders, te vinden op hun compilatiealbum Hier: Het Beste Van 20 Jaar Blf.

Zwarte strepen en vlekken in/op de was; wat kan het zijn?

Ik heb dat ook wel eens gehad. De gebruikte url is dubbel. Er is een nadeel….

Doe je ook weleens een draai op 90 graden met niets erin of een schepje soda. De wasmachine is vies Een vieze wasmachine kan als gevolg een stinkende was met zwarte strepen en vegen hebben. Dat geeft af als je het draagt of wast maar doordat het afgerft laat het ook een beetje los.

We adviseren u om te lezen:

 1. Muhammed
  19.03.2019 11:58
  Ik heb ook niet een bepaalde volgorde van wassen dus daar kan ik ook geen oorzaak in ontdekken en het zijn echt witte vlekjes, geen pluisjes van papieren zakdoekjes of iets dergelijks. Sommige mensen zijn overgestapt van een vloeibaar wasmiddel naar waspoeder.
 2. Jorik
  27.03.2019 06:10
  Heb je misschien de wasmachine te vol gehad? Zelfs na een paar keer extra spelen zijn de vlekken niet weg.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |