Voetbal inside nieuw seizoen

Datum van publicatie: 13.04.2019

De vaste discussiegast van het programma was Johan Derksen. Tour du Jour was een praatprogramma dat dagelijks werd uitgezonden tijdens de Tour de France.

Dit resulteerde in de start van Voetbal Insite.

In verscheen er een bordspel met de tv-persoonlijkheden van VI. Dat kwam omdat het programma van producent wisselde. Het was de bedoeling dat de naam Voetbal Insite weer zou terugkeren. Op 24 oktober kreeg Van Der Gijp de Televizierring uitgereikt en hervatte hij zijn werkzaamheden voor het weekblad Voetbal International.

Het voetbaltijdschrift kwam ongeveer zes keer per jaar uit. We zijn helemaal doorgeslagen in dit land. De uitgeverij heeft met de titels als Gijp , Kieft , Topshow enkele bestsellers op haar naam staan.

Op 28 augustus werd officieel bevestigd dat het programma niet verder voetbal inside nieuw seizoen gaan. Ten eerste werd het programma voortaan op zondagavond uitgezonden. Zender neemt grap mee in eerstvolgende bespreking Laad meer artikelen Net binnen Meest gelezen Net binnen Tour du Jour was een praatprogramma dat dagelijks werd uitgezonden tijdens de Tour de France.

Vanaf augustus kreeg het programma een eigen studio.

Top 5 best gelezen

In oktober won Genee de Zilveren Ster voor beste presentator op het Gouden Televizier-Ring Gala , mede door de uitvoerige campagne van Derksen tijdens de uitzendingen.

Het is over het algemeen bekend dat Boszhard een trouwe fan van 'VI' is. Dit vinden wij jammer, want NU. John de Mol haalt trio weg bij concurrent RTL 11 maanden, 2 weken geleden Media Wilfred Genee denkt dat 'Johan Derksen-talentenjacht' geen doorgang krijgt De plannen van RTL om in een nieuwe talentenjacht op zoek te gaan naar een opvolger van voetbalanalist Johan Derksen in Voetbal Inside, worden mogelijk weer in de koelkast gezet.

Het was een dagelijks sportnieuwsprogramma dat vooral aandacht aan voetbal heeft besteed. In februari maakte Genee bekend dat dit programma niet doorgaat wegens een gebrek aan aanmeldingen en geschikte kandidaten.

Hij miste door dit gesprek echter heel veel van de wedstrijden waar hij later op de avond zijn analyse op moest geven bij Fox Sports, dat besloten is hem te vervangen door andere medewerkers, zoals Pascal Kamperman en Hélène Hendriks.

 • Laat los om te beginnen met uploaden. Vrijdag 25 januari
 • Sinds is het programma dagelijks te zien op RTL 7. Dan zal dat het mooiste zijn voor de televisiekijker' 11 maanden, 3 weken geleden Media Geen maatregelen RTL na 'ongepaste' grap Voetbal Inside Het programma Voetbal Inside blijft ondanks hevige kritiek gewoon op televisie te zien.

Analyticus gaat wedstrijden met Kenneth Prez en Hlne Hendriks bespreken! Tien werd in zijn geheel overgenomen door RTL Nederland. In VI kwam regelmatig running gags voorbij. De eerste editie werd rechtstreeks uitgezonden op RTL 7.

Hij werd vervangen door Aad de Mos. De nieuwe Johan Derksen werd eind aangekondigd als een talentenshow waarin Wilfred Genee op zoek zou gaan naar de vervanger voor Johan Derksen.

Genee, Derksen en Van der Gijp hebben meerdere malen voor controverses gezorgd in de media, voetbal inside nieuw seizoen. Aanleiding voor het voetbal inside nieuw seizoen bericht was een uitzending waarin de presentatoren RTL-collega's hebben bekritiseerd.

Navigatiemenu

Genee en Derksen zongen met bekende vrienden van het programma een aantal nummers in. John de Mol haalt trio weg bij concurrent RTL. De naam werd gewijzigd in Voetbal International , omdat het weekblad de hoofdsponsor van het programma werd.

Sommige kijkers verweten haar een gebrek aan voetbalkennis en een voorliefde voor de Amsterdamse voetbalclub Ajax. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Daarnaast was vaste analyticus Michael Boogerd met n of twee gasten aanwezig.

Het tijdschrift werd uitgegeven in A4 formaat, voetbal inside nieuw seizoen, full color en bestond uit een kleine dertig pagina's per uitgave. In de zomer van begon RTL aan een spin-off van het programma.

De bedoeling was al om een dergelijk voetbalprogramma te maken, maar de RTL-directie en productiemaatschappij Infostrada dachten via een algemeen sportprogramma meer sponsors aan zich te binden.

Net binnen

Ook Derksen kwam met een duidelijke statement: In wisselende samenstelling waren onder anderen Willem van Hanegem , Hans Kraay jr. Het programma werd wederom gepresenteerd door Genee en Derksen bleef de vaste analist. Zo wordt het programma afgesloten met de voetbaltoto van de Lotto.

 • Hieronder een greep uit deze fragmenten:.
 • Zender neemt grap mee in eerstvolgende bespreking Laad meer artikelen Net binnen Meest gelezen Net binnen
 • In het programma namen ze iedereen op de hak met een flinke portie voetbalhumor, satire en kroegpraat.
 • Welke invloed heeft dat op het programma?

In maart liep Derksen boos weg tijdens een live-uitzending van de Europa League na een hoog oplopende discussie met Genee over de interne gang van zaken bij voetbalclub Heerenveen.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 24 jan om Louwerens was boos over uitzending waarin Humberto Tan en RTL-directie het moesten ontgelden 8 maanden, voetbal inside nieuw seizoen, 3 weken voetbal inside nieuw seizoen Entertainment Bijna Sponsor Gillette reikte aan het eind van halve finale dames voetbal oostenrijk seizoen een bokaal uit aan de Speler van het Jaar!

In kwamen de heren met een VI-onderbroeken en sokkenlijn op de markt. De bokaal ging naar de speler die aan het einde van het seizoen op nummer 1 stond in het Gillette Pro Klassement!

Meest gelezen

Volgens presentator Wilfred Genee zijn er weinig goede aanmeldingen. In had Genee een gastrol als zichzelf in het programma en in was Kraay jr. Op 29 september keerde het programma toch terug in afgeslankte vorm.

Op 8 januari maakten Voetbal International en RTL bekend dat het programma na de winterstop in het voetbal niet terugkeerde.

De bedoeling was al om een dergelijk voetbalprogramma te maken, voetbal inside nieuw seizoen, een discussieprogramma over sport in het algemeen gepresenteerd door Ruud ter Weijden. De naam werd gewijzigd in Voetbal Internationalmaar de RTL-directie en productiemaatschappij Infostrada dachten via een algemeen sportprogramma meer sponsors aan zich te binden.

Het programma begon op 5 oktober als Voetbal Insite en komt voort uit het televisieprogramma Voetbal inside nieuw seizoen aan tafelomdat het weekblad de hoofdsponsor van het programma werd.

We adviseren u om te lezen:

 1. Emmily
  17.04.2019 06:33
  Louwerens was boos over uitzending waarin Humberto Tan en RTL-directie het moesten ontgelden 8 maanden, 3 weken geleden Entertainment Bijna Al snel kwamen er geruchten op gang dat het programma zou stoppen, mede omdat RTL de rechten voor het uitzenden van samenvattingen van Eredivisiewedstrijden was kwijtgeraakt aan de NOS.
 2. Magda
  19.04.2019 18:49
  In andere talen English Koppelingen bewerken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |