Aardappel met spek en kaas uit de oven

Datum van publicatie: 14.03.2019

Er staat ook in het recept dat ik voorgekookte aardappelschijfjes gebruikt hebt. Bewaar Reageer Deel Print.

Pas op want de kans is groot dat je aan 4 aardappelen niet genoeg hebt. Vandaar dat ik de aardappelen altijd kook, dan weet ik het tenminste zeker. Ik voeg altijd nog wat uiringen toe tussen de laagjes. Wanneer de aardappelen gaar en goudbruin zijn en de kaas licht gesmolten haal je de plaat uit de oven.

Catalina 11 december om Ik vroeg mij af:

Kan kookroom light ook. Bak de aardappelgratin in ongeveer 30 minuten goudbruin. Paul 4 mei om Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Reactie plaatsen Reactie annuleren Inloggen of registeren met:. Meng en breng op smaak met peper en eventueel een beetje zout.

Naast chocolade koekjes verzamelt Brenda Kookt ook digitale Cookies. Je kan ook rauwe aardappalen nemen, maar dan moet je de baktijd met een kwartier verlengen.

Pas nu lees ik dat het om een heteluchtoven gaat. Met vriendelijke groet, Maartje de Bruijn. Giet het mengsel over de aardappelschijfjes en hussel het door elkaar. Gekookt, gebakken, gepureerd of een andere variatie. Ik vroeg mij af: Er staat ook in het recept dat ik voorgekookte aardappelschijfjes gebruikt hebt.

Ok Nee Lees meer. Yvonne 8 april om Hasselback Potato met spek en kaas Bereidingstijd 20 minuten en 50 minuten oventijd Ingredinten voor 2 personen: Verwarm de oven voor op C, vet een ovenschaal in. Meng en breng op smaak met peper en fly drive florida keys een beetje zout.

Primaire Sidebar

De ene oven is alleen de andere niet en daarom hebben sommige ovens net even wat langer nodig. Snijd de aardappel in plakjes, maar snijd het niet helemaal tot de onderkant zodat straks een waaier ontstaat. Eric Oosterbeek 13 november om

Ik vroeg mij af:. Plaats de aardappel in de ovenschaal en bak dit 30 minuten in de oven. Zoete aardappelgratin met chorizo! Alleen lag er dus een behoorlijke plas onderop.

Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien. Snij de aardappelen in partjes van acht.

39 reacties

Op zoek naar een recept voor aardappelgratin op google kom ik weer op jou blog terecht. Eigenlijk altijd rauw omdat ze wel gaar 'koken' in het mengsel van de room en kaas.

Verwarm de oven voor op °C, vet een ovenschaal in.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Indien je rauwe plakjes aardappel hebt gebruikt verleng je de baktijd met een kwartier. Pauline 15 december om Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vul de inkepingen met dunne plakjes boter! Paula 11 december om Ik ben geen foodie en ook geen kookgek maar kook graag zonder pakjes en zakjes.

Lees Interacties

Op zoek naar een recept voor aardappelgratin op google kom ik weer op jou blog terecht. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Naast chocolade koekjes verzamelt Brenda Kookt ook digitale Cookies.

Yvonne 8 april om Brigitte Lutgens 23 februari om Hier helaas een domper gisteren bij het kerstdiner. Trifle brownie, baileys en frambozen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |