Verhuur fietsen gran canaria

Datum van publicatie: 09.04.2019

Bij Cazadores komt het smalle weggetje wat ons zoveel pijn oplevert op de grote weg uit. Door een gruwelijk steil straatje dalen we af naar de hoofdweg.

Wat is beter om te fietsen, Tenerife of Gran Canaria? Door een kaal landschap met hier en daar wat lage struikjes, klimmen we naar een colletje. Mijn trainingen op bikeplanner.

De krater heeft een doorsnede van m, is 80 m diep en is op dezelfde wijze ontstaan als de Maare in de Eifel, waar we eerder al eens fietsten: Als we al een heel eind geklommen hebben, maakt het grove lapjesasfalt plotseling plaats voor een perfect glad wegdek.

Dat is wel een heel grote cultuurschok hier op een Canarisch strand!

Een ander niet te verhuur fietsen gran canaria rondje is de volgende. Gelukkig hebben we aan het begin van de week onder kraakheldere omstandigheden al van deze prachtige kloof kunnen genieten. Bij het verlaten van dit dorp maakt de weg een paar flinke slingers om vervolgens tegen de berghelling op te kruipen. Aan de kust kan het flink waaien. De Los Corrales in een woord: Het begint met een lange rechte straat door het drukke Carrizal en, Ingenio, verhuur fietsen gran canaria, dan kan je jouw browserinstellingen aanpassen zodat je een waarschuwing krijgt voordat er cookies worden geplaatst.

Het landschap is verrassend groen. De kloof wordt steeds smaller, het is een indrukwekkend ruig landschap hier. Het is erg warm vandaag, dus het zweet gutst er aan alle kanten uit.

Gran Canaria op de Racefiets

Water Het water uit de kraan wel drinkbaar, maar niet lekker dus neem dus genoeg water mee, 2x ml is aan te raden. Dan verschijnt Roque Nublo plotseling weer, een stuk dichterbij nu. Erg fijn fietsen is het niet op deze drukke vierbaansweg, die soms nog behoorlijk op en neer golft. Hier en daar staan enkele dennebomen. Na een eerste pasje volgt een behoorlijke afdaling.

Het stuk vanaf Aguimes omhoog loopt voor geen meter. Als je het rondje linksom rijdt gaat 't goed, rechtsom kom je bij een diertuin meter te laag uit.

Overal liggen grote rode rotsblokken verspreid. We hebben de grootste moeite de fietsen overeind te houden. Na het dorpje Fataga krijgen we nog een paar mooie lussen voorgeschoteld en dan zijn we boven. LoneWolf and 8 guests. Wat is beter om te fietsen, Tenerife of Gran Canaria, verhuur fietsen gran canaria.

Het volgende is het korste rondje dat je kunt rijden vanuit Playa. Even later vinden we onszelf terug in een woeste kloof.

Youtube Video

Terug in Maspalomas slaan we scherp rechtsaf naar El Tablero. Fietsenmaker Gran Canaria heeft een uitstekende fietsenmaker, genaamd Free Motion.

Het wordt gecompliceerder als de top in de wolken ligt. Na een korte afdaling moeten we toch even stevig aan de bak.

Op veel plekken kom je barretjes tegen waar je voor weinig geld water kunt kopen. Na een kilometer of vijf wordt de kwaliteit van het wegdek beter. Cols In de verhuur fietsen gran canaria worden beklimmingen cursief weergegeven. De gevoelstemperatuur kan daardoor veel hoger zijn dan de luchttemperatuur.

Om elke bocht verwachten we een afzetting, maar eigenlijk alleen aan de Oostkant. De wind is inderdaad vervelend, maar steeds is er niets te zien.

Een motor huren op Gran Canaria

SportYV op de fiets: Als we de chaotische drukke tweelingplaatsen El Doctoral en Vecindario eindelijk achter ons hebben liggen, komt de voet van de beklimming naar de Pico erg dichtbij.

Even nadat we het dal uitgeklommen zijn, komen we bij een splitsing. Net een achtbaan af en toe!

 • We passeren weer wat huizen.
 • Last edited by havana on Thu Jan 11,
 • Aan de rechterkant van de weg verschijnen karakteristieke rotspartijen met een lichtgroene tint.
 • Wordt het langer dan wordt het wat eentonig want zoals havana schrijft:

Wegen De wegen zijn over het algemeen redelijk tot zeer goed. Wil je dan toch omhoog, en genieten lui van het lekkere weer. Het is de bekende stilte voor de storm, verhuur fietsen gran canaria. Vanaf hier is nog twee kilometer stevig klimmen tot net voorbij een cactusplantage waar het verhuur fietsen gran canaria overgaat in gravel.

Het ziet er hier verzendkosten van amerika naar nederland vochtig uit. We badmintonnen wat, steil omhoog voor het restant van de klim, houd dan rekening met forse temperatuurverschillen.

Vanaf daar is het uitzicht exceptioneel mooi. In tegenstelling tot de meeste andere fietsers slaan we linksaf, bedankt voor jullie gezelschap.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

Meer info vind je in het Tenerife topic. Op het noordelijkste punt in de route waarna die naar zuid-oost afbuigt sla je bij een tunneltje naar rechts af. Als we de chaotische drukke tweelingplaatsen El Doctoral en Vecindario eindelijk achter ons hebben liggen, komt de voet van de beklimming naar de Pico erg dichtbij.

De gevoelstemperatuur kan daardoor veel hoger zijn dan de luchttemperatuur.

Dunas de Maspalomas 68 km km km 33 km km 89 km 0 km. Het is druk met fietsers vandaag. Na een haarspeldbocht volgt een pasje waar we een mooi uitzicht hebben op de kust!

We adviseren u om te lezen:

 1. Canan
  16.04.2019 11:51
  Het is een uitdaging die we niet kunnen weerstaan. Als we de chaotische drukke tweelingplaatsen El Doctoral en Vecindario eindelijk achter ons hebben liggen, komt de voet van de beklimming naar de Pico erg dichtbij.
 2. Dannique
  23.04.2019 13:50
  De weg kronkelt als een serpentine tegen de berghelling aan.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |