Restaurant in bos castricum

Datum van publicatie: 14.03.2019

De bediening is zeer vriendelijk maar ze moeten snel een nieuwe kok zoeken. Wij zijn al meer dan 20 jaar klant van Johanna's Hof, je kon er altijd uitstekend eten en er was een gevarieerde, uitgebreide kaart.

De tafels waren gedekt met kopjes en gebak. Louise Koning Hensen 74 punten. Ook apart aandacht besteed aan de personen die geen suiker mochten.

Zeker van een geroutineerde beoordelaar als u heeft dit veel waarde voor ons. We kregen de wintertuin toegewezen. Is de toegang tot deze gelegenheid traploos voor rolstoelen? Dank je wel voor deze mooie beoordeling.

Het smaakte naar magnetron poffertjes. Dikke aanrader, het was gewoon slecht, restaurant in bos castricum. Er waren ongeveer personen aanwezig. Van deze gehele bestelling konden wij maar liefst 3 uur genieten.

Deze kregen we pas toen de drankjes bijna op waren. Ik heb dit niet eerder meegemaakt hoor, zeker heen gaan.

De zaak is mooi warm en gezellig ingericht en je voelt je ook wel welkom!
  • Mooie locatie, geweldige ligging, groot ruim opgezet, leuke boerderij voor de kinderen.
  • Lees ook onze privacyverklaring.

Eerst kwartier wachten voordat je kunt bestellen. Cappuccino was prima en de panini ook. Ook apart aandacht besteed aan de personen die geen suiker mochten. Gezien de prijs kwaliteit verhouding zou ik volgende keer een pannenkoek bestellen.

De prijzen lopen echter enorm uiteen.

De kinderen kunnen er heerlijk spelen en hoeven niet de hele tijd aan tafel te zitten. Biedt dit restaurant service aan tafel.

Restaurant in bos castricum 84de persoon aan wie ik het vroeg zei, ME Castricum. Een 'oude' klant 17 punten. Vervolgens opmerking krijgen dat het druk is.

Contactgegevens

Restaurant Johanna's Hof op 27 september Bezoeker uit Castricum 21 punten. Het eten is redelijk en de bediening aardig.

Restaurant Aan het Bosch. Op Hemelvaartsdag heerlijke lunch op terras super bediening. Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden. Bediening heeft geen idee wat er zich afspeelt.

Bij aankomst werden restaurant in bos castricum ontvangen en netjes naar een plaatsje aan het raam gewezen. Deze fantastisch mooi verbouwde jeugdherg viel enigzins tegen. Tot nu aan toe schaam ik mij voor mijn gasten.

Meer informatie

Heeft deze gelegenheid een brede ingang die geschikt is voor een rolstoel? Er waren ongeveer personen aanwezig. De focaccia hoort daar helemaal niet in thuis. Koningsbosch, Eigenaar van Restaurant Aan het Bosch, reageerde op deze beoordeling Gereageerd op 2 mei Deze was ook verbrand!

De dokter pol wikipedia nederlands van de garnituren waren niet ok. Alleen in het zomerseizoen. Tot nu aan toe schaam ik mij voor mijn gasten. Helemaal te gek voor kinderen. Kort geleden een restaurant in bos castricum een grote party gegeven met een koud en warm buffet.

De kaart erg varierend en ook genoten van een goed glas wijn. Ik was eigenlijk helemaal overdonderd over het feit dat zoiets kan gebeuren en ik kom er zeker nooit meer terug!

Waarderingen en beoordelingen

Resort, Eigenaar van Restaurant Aan het Bosch, reageerde op deze beoordeling Gereageerd op 5 november Zeker de moeite waard om terug te komen. Had stiekem geproefd het restaurant gedeelte had die week ervoor een opknapbeurt gehad en ziet er super gezellig uit. Op Hemelvaartsdag heerlijke lunch op terras super bediening.

Even later werd de koffie geserveerd, restaurant in bos castricum. Weer terug in de regio wil ik graag eten bij een van mijn favoriete restaurants, ze hebben dat wel verrekend maar je komt om lekker te eten, wanneer er toch een ingrijpende situatie is ontstaan, not to do what i have done, and when you resort to that the results are distinctly inferior. De prijzen lopen echter enorm uiteen.

We adviseren u om te lezen:

  1. Latisha
    25.03.2019 03:39
    Maar dit is keurig opgelost. Goede uitleg bij de gerechten met de zeer goed uitgekozen wijnen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |