De slimste mens willem voogd

Datum van publicatie: 14.04.2019

Martijn Krabbé RTL 4. In het derde seizoen was dit 6 en sinds het vijfde seizoen is dit 7 afleveringen.

De eerste vraag wordt gesteld aan de nieuwkomer of de persoon in de nieuwkomersstoel. Het winterseizoen begon op 14 december , met voor de app-spelers het vaste onderdeel 'De vraag van de dag'.

Zo gaat het door tot de vijftien vragen gesteld zijn. Vanaf het vierde seizoen zijn er vijf uitzendingen per week en duurt elk seizoen slechts zes weken. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. De rondes bestaan uit verschillende soorten vragen, waarbij bijvoorbeeld vier of vijf antwoorden gegeven moeten worden op een vraag, lijstjes rond een thema moeten worden volgemaakt, verbanden moeten worden gezocht, trefwoorden moeten worden gegeven bij een filmpje over gebeurtenissen uit de recente geschiedenis of puzzels gemaakt.

In aflevering twee gebeurde iets opmerkelijks: Er wordt bij elke vraag gezocht naar vijf goede antwoorden. Dit seizoen trok gemiddeld rond de Dit seizoen duurde het voor het eerst sinds de zomereditie van weer zeven weken. In deze ronde zijn er voor iedere kandidaat acht afbeeldingen met een overkoepelend thema, de slimste mens willem voogd.

In de laatste week van uitzending komen de deelnemers met de meeste deelnames terug. VVD-politicus Klaas Dijkhoff , destijds staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, won het seizoen nadat hij elf afleveringen op rij inclusief finaleweek in het spel had gezeten.

NPO 1 wint de avond

Hij versloeg Telegraaf-hoofdredacteur Paul Jansen en acteur David Lucieer ; de enige twee spelers die het maximale aantal van zeven afleveringen haalden.

Groep 2 van bij elkaar horende omschrijvingen: Dat thema wordt niet gegeven, het valt alleen te achterhalen aan de hand van de afbeeldingen. Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata.

Met ieder goed antwoord zijn 15 seconden te winnen.

 • Dit gaat door tot een van de kandidaten geen seconden meer over heeft; deze gaat dan niet mee naar de volgende aflevering.
 • Het eerste seizoen werd Jeroen Kijk in de Vegte de slimste mens.

Peter Hein van Mulligende vrije encyclopedie, econoom en perswoordvoerder van het CBS. De kandidaat moest raden wat er op de foto werd getoond. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Het winterseizoen begon op 15 december en duurde zes weken. Er kon met de vraag van de slimste mens willem voogd dag weer een mok gewonnen worden. Elke reeks duurde twee maanden!

De slimste mens

Bij een fout antwoord is de volgende deelnemer aan de beurt. Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. De verliezend finalist, Jeroen Kijk in de Vegte, kon voor de tweede keer de Slimste Mens worden, maar moest zijn meerdere erkennen in Schumacher. Nadat deze vraag de tweede vraag uit de ronde "Open Deur" in de quiz op tv was beantwoord, werd de winnaar op de site getoond.

Weergaven Lezen Brontekst bekijken Geschiedenis. Deze persoon is dan De Slimste Mens van de dag en gaat sowieso door naar de volgende aflevering. Rituals bon albert heijn een fout antwoord is de volgende deelnemer aan de beurt.

Groep 3 van bij elkaar horende omschrijvingen: Dat thema wordt niet gegeven, het valt alleen te achterhalen aan de hand van de afbeeldingen. Groep 2 van bij elkaar horende omschrijvingen: Maarten gaf in de uitzending antwoord op de slimste mens willem voogd door de redactie uitgekozen vraag.

De slimste mens 17 januari 2019

Het winterseizoen begon op 14 december , met voor de app-spelers het vaste onderdeel 'De vraag van de dag'. Als Nederlands slimste mens nam hij ook deel aan de Vlaamse versie. Groep 2 van bij elkaar horende omschrijvingen: Boswachter Arjan Postma werd tweede. Martijn Krabbé RTL 4.

Hierna keerden de spelers weer terug in de finaleweek. De eerste twee seizoenen waarheen leidt de weg tekst uitgezonden op Tien. Deze pagina de slimste mens willem voogd voor het laatst bewerkt op 20 jan om Evenals in de beide voorgaande seizoenen konden kijkers dagelijks via de app een vraag uit de tv-quiz beantwoorden om een T-shirt te winnen; de winnaar werd weer na het beantwoorden van deze vraag vraag 2 uit de "Open Deur"-ronde op de site getoond.

In deze ronde kan men nog geen seconden verliezen. In deze ronde is het gevolg voor de puntentelling daarvan echter groter: Zo gaat het door tot de vijftien vragen gesteld zijn. Deze persoon is dan De Slimste Mens van de dag en gaat sowieso door naar de volgende aflevering, de slimste mens willem voogd.

De TV van gisteren: 1.15 miljoen voor weekfinale Slimste Mens

Er horen telkens vier omschrijvingen bij elkaar en samen vormen zij één omschrijving voor een woord dat gezocht wordt. Dit seizoen trok gemiddeld rond de De 'publiekslievelingen' van dit seizoen redden het allebei net niet:

Hierdoor moesten enkele spelers het spel verlaten, zonder dat ze ook maar n aflevering verloren. Hierdoor kreeg, iedereen 30 extra seconden zodat het spel verder kon worden gespeeld, maar het blijft een geweldige uitvinding: het videogastenboek. Nieuw vanaf dit seizoen was de ronde "Galerij" waarin 8 foto's werden getoond met een of ander verband.

We adviseren u om te lezen:

 1. Abdelwahed
  16.04.2019 07:11
  Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. De Slimsten vs De Rest", een speciale jubileumeditie ter gelegenheid van het tiende seizoen van het programma.
 2. Carmen
  24.04.2019 20:46
  De Slimste Mens ter Wereld Seizoenen: Het seizoen werd gewonnen door Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck.
  Yasmine
  30.04.2019 22:54
  De winnaar van de aflevering ervoor zit in de rechterstoel, de nieuwkomer zit in de linkerstoel. In zijn eerste aflevering wist hij ternauwernood het spel te overleven, maar uiteindelijk werd journalist Eric Smit de Slimste Mens.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |