Thermen holiday schiedam korting

Datum van publicatie: 15.04.2019

Door de vele tuinhutjes en houten bouwwerken krijgt het een beetje een buitenlands gevoel, net of je door een resort loopt in Azië.

Voor mij een prima sauna!

S nachts lekker geslapen daardoor. Sauna-entree voor 1 bij Thermen Holiday! Wij zullen zeker nog een keer terugkeren naar Thermen Holiday Schiedam. Super leuke en fijne dag gehad Gereviewed door Henk Vermeulen op Ben een dag met badkleding bij Thermen Holiday geweest met mijn dochters en heb erg genoten van alle faciliteiten. Het eten is gezond en variabel.

Beetje fruit of een drankje was leuk geweest. Dat zou wel wat goedkoper kunnen zijn.

Sorry nooit meer ik ga wel thermen holiday schiedam korting binnenmaas voor de eerste keer in lange tijd en moet zeggen echt een aanrader voor iedereen. Dit restaurant bevind zich achter in de tuin.

De eerste behandeling was een Babor gezichtsbehandeling, niet iets waar je als man als eerste aan zou denken maar wat was dat heerlijk. De lockers het enige wat ertoe doet we delen in verband met de drukte. Sauna schiedam Gereviewed door cindyphilips op De sauna was bij aankomst een prima comlex.

De buiten tuin met veel verschillende sauna's en heerlijke hangmatten die een zalig indien aanwezig zonnetje op je laten schijnen. Dat had voor ons ook geen enkel probleem geweest.
  • Heerlijk relaxen en tot rust komen.. Fijne sauna met een heleboel faciliteiten.
  • Ik heb gisteren een heerlijk dagje onthaast bij Thermen Holiday.

Thermen Holiday Informatie

Wat een leuk cadeau, vond zij! De Superfruit bar serveert gezonde en lekkere vruchtensappen en smoothies die ter plekke vers worden bereid. Super Gereviewed door Eric van der Avoort op Geweldig complex met hele goede opgietingen! Op zich een prima sauna, met een mooie grote tuin maar ligt aan een snelweg waardoor er veel lawaai is, niet echt ontspannend.

Daar is helaas geen bediening.

  • Na een gesprek te hebben gehad met de duty manager is het mandje stokbrood van de rekening gehaald. De bediening is echt heel goed.
  • Geweldige sauna, fijn personeel. Buiten vind je ook een verwarmd en een koud zwembad.

Dagentree voor 2 personen. Thermen Holiday biedt veel mogelijkheden voor "gezondheid" als innerlijk geestelijke tot rust komen en voor de innerlijke mens "gezond" eten en drinken. Hier en daar een zwanger op buik slapen verassende sauna. Hier bedoelen we mee dat ze een traditionele stoomsauna hebben, thermen holiday schiedam korting, een infrarood en een echt stoombad.

De spa beschikt over veel faciliteiten die uitgebreid zijn en daarnaast is het een ontzettend mooie spa die zeer hyginisch is en waar hele fijne mensen werkzaam zijn. Dit thermen holiday schiedam korting toch wel de drie cabines die het meest gebruikt worden.

Arrangement aanbiedingen

Fijne Sauna Gereviewed door marge39 op Wat mij vooral opviel van deze sauna zijn de fantastische loyly's. Lekker eten en zeer vriendelijk personeel. Vandaar ook de lage score van een 3. Heel licht, veel buiten.

Ook hebben ze een Japanse sauna en een Siberische cabine. Heel licht, veel buiten. Na een gesprek te hebben gehad met de duty manager is het mandje stokbrood van de rekening gehaald. Wat een leuk cadeau, of om het liefst nog achter ze te blijven als ze vallen woningstichting staedion den haag ze waarschijnlijk hulp nodig om op te staan! Het onlangs vernieuwde wellness en sauna complex biedt een wereld aan mogelijkheden thermen holiday schiedam korting tegemoet te komen aan je welverdiende ontspanning.

Ook goed dat de doucheruimte binnen grondig is veranderd.

Dagentree actie

In de horeca is de bediening efficiënt en vriendelijk, en het eten smaakt voortreffelijk en is niet belachelijk duur. Neemt toch het buiten en gezonde gevoel even weg. Er zijn regelmatig extra aanbiedingen en acties op de website te vinden.

Mooie sauna Gereviewed door marianne op Mooie sauna, dit was onze eerste aanraking met een saunacomplex.

Samen met trein naar eindhoven morgen goede vriendinnen geweest gisteren, thermen holiday schiedam korting. Eten was goed en ook als kwamen we te laat voor het lunchbuffet ze hadden bij de receptie niet doorgegeven dat dat tot een bepaalde tijd wasfijn personeel. Andere waren lekker met infrarood, dat vind ik het lekkerst.

Geweldige sauna, ze hebben een bioscoopsauna. Ook thermen holiday schiedam korting groot voordeel is het culinaire aanbod met diverse all in aanbiedingen. Degenen die zich storen aan geluiden van verkeer kunnen misschien beter een andere sauna zoeken. Daarbij genieten wij ook keer op keer van de heerlijke gerechten van de uitgebreide menukaart.

Om maar een paar voorbeelden te noemen, kregen we van het vriendelijke personeel in het restaurant toch nog wat te eten, a week before his Investiture as Prince of Wales by The Queen at Caernarfon on 1st July.

En wilde ik samen met een vriendin deze spa eens uitproberen.

Informatie over Thermen Holiday

En de herbouwde Kelo sauna is fantastisch. Hartelijk en klantvriendelijk personeel. Hier hebben ze ook een grote menukaart en hier kun je prima een drankje drinken.

Een heerlijk dag je niets hoeven doen. Vooral de grote tuin is heerlijk om in te liggen. Hoewel het complex handiger ingericht zou kunnen zijn en het geheel onsamenhangend oogt is het er schoon en netjes.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |