Temptation island aflevering terug kijken

Datum van publicatie: 15.01.2019

En vandaag zal die nog verder oplopen. De confrontatie met de verleiders en verleidsters kwam harder aan dan iedereen had verwacht.

Vier moedige koppels gaan in Thailand de strijd aan met de verleidelijke vrijgezellen. Temptation Island Aflevering 6 x bekeken Temptation Island is een relatieshow bij RTL 5.

De koppels reizen af naar het tropische Thailand en krijgen daar voor het eerst de verleidelijke vrijgezelle mannen en vrouwen te zien.

Vandaag vetrekken de partners op dreamdate en dat is duidelijk met gemengde gevoelens. Zowel de mannen als de vrouwen krijgen de kans om met één van de vrijgezellen een romantische date te hebben.

Temptation Temptation island aflevering terug kijken Aflevering 8 x bekeken Sommigen zitten met vele vragen en ondui. De stellen hebben n doel: De koppels zijn inmiddels een paar maanden terug in eigen land na een bewogen, emotionele reis. Op het mannenresort blijft de confrontatie met de verleiders nazinderen.

Vooral Niels is erg aangeslagen na het zien van zijn grote concurrent Alex.

Meest bekeken uitzendingen van Temptation Island

Het laatste kampvuur met beelden van elkaar voor de hereniging met de partners. De ultieme relatietest gaat dag 6 in. Vandaag vetrekken de partners op dreamdate en dat is duidelijk met gemengde gevoelens. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? De vrijgezellen moeten er juist voor zorgen dat de geliefden zich overgeven aan de temptation. De koppels zijn inmiddels een paar maanden terug in eigen land na een bewogen, emotionele reis. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar.

Vier koppels trokken enkele maanden geleden naar het exotische Thailand en gingen de ultieme relatietest aan. De koppels zien elkaar terug bij het allerlaatste kampvuur De koppels reizen af naar het tropisc En die angst zou wel een Vandaag vetrekken de partners op dreamdate en dat is duidelijk met gemengde gevoelens.

Toggle navigation Uitzending Gemist. Het is nu of nooit.

Beautify Navigation

Temptation Island Aflevering 5 x bekeken Maar voordat de partners elkaar terugzien bij het laatste kampvuur, gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt. Na acht dagen gescheiden van elkaar te hebben geleefd in de meest paradijselijke omgeving, is het dan eindelijk zover.

De koppels leven twee weken gescheiden van elkaar, terwijl de mannen uit hun tent gelokt temptation island aflevering terug kijken door de sluwe vrijgezelle dames.

Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen. De dames worden getrakteerd op een wellnesservaring overgoten met testosteron, omringd door acht bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. Aflevering 4 47 min De mannen en vrouwen zijn in de vorige aflevering voor het eerst geconfronteerd met beelden van hun partner. Bij het zien van de kampvuurbeelden sloeg de vertwijfeling toe.

Temptation Island 2018 gemist

De ultieme relatietest loopt ten einde. De vrouwen moeten de mannen elf dagen Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben.

Het is tijd voor de partners om afscheid te nemen van de singles waar ze lief een leed mee deelden. De koppels zullen elkaa Meest bekeken uitzendingen van Temptation Island? Populaire Programmas Alle Programmas Zoeken. Bij Niels neemt de angst toe. De vierde dag is aangebroken en de koppels zitten te popelen temptation island aflevering terug kijken beelden van elkaar te zien.

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan.

Recente uitzendingen van Temptation Island

We maken kennis met alle singles Na te zijn bekomen van de heftige kampvuurbeelden, krijgen zowel de mannen als de vrouwen de kans om met één van de vrijgezellen een romantische date te hebben. De Nederlandse Kirsten 24 en Regilio 28 zijn toe aan een volgende stap in hun relatie. Aflevering 3 47 min Na twee heftige nachten in zowel het mannen- als het vrouwenresort zien de koppels elkaar weer terug.

Temptation Island Aflevering 13 x bekeken Na een zeer bewogen en zwoele nacht is het in de avond weer tijd voor een kampvuur. Dat is bij sommigen ingeslagen als een bom, maar veel tijd om daarva De heftige kampvuurbeelden hakten er stevig in.

We adviseren u om te lezen:

  1. Semra
    21.01.2019 21:10
    De kijker kan kennismaken met de vier koppels die meedoen.
  2. Izaäk
    29.01.2019 12:13
    De mannen maken kennis met de verleiders van hun vrouwen en de moed zinkt hun in de schoenen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |