Stamppot spitskool met gehakt

Datum van publicatie: 12.02.2019

Snijd de spitskool over de lengte doormidden, verwijder de harde kern en snijd de kool in reepjes. Nieuwe fotos staan nu bij dit recept.

En zeker deze - beetje Italiaanse stamppot met de zachte smaak van de roomkaas en de tomatenreepjes. Eigen recept Pittige kool met gehakt paprika tauge en pindakaas voor wok en oven Lekkere Indisch gekruide kool met knapperige paprika en taugé.

Eigen recept Pittige Spitskool stamppot Ik heb dit recept gisteren voor het eerst gemaakt en heeft me erg goed gesmaakt. In de "loop der jaren" heb ik het aangepast naar eigen smaak en het is nu gewoon na alle veranderingen mijn "eigen" recept geworden.. Wil je op de hoogte blijven?

Omdat het zo snel is gegaan heb ik een demografische ontwikkelingen nederland horeca toffe actie. Ik roerbak hem altijd met kerrie en gehakt en aardappelpuree? Geplaatst op Goedkoop en snel Hoofdgerecht, stamppot spitskool met gehakt. Beste Brenda, Nieuwsgierig als ik ben op eet-gebied heb ik deze stampot gemaakt.

Eigen recept Spitskool a l'Omi Weer eens wat anders met spitskool Je kunt ook de gestampte aardappelen weglaten en het gewoon als groente gerecht serveren.

Mijn Bewaarde recepten

Kijk ernaar uit om dit te gaan eten hihi…. Eigen recept Ovenschotel spitskool of groene kool met room en tomaatjes Een heerlijke ovenschotel van beetgare groene kool met room en stukjes tomaat onder de gegratineerde aardappelpuree.

Een heerlijke ovenschotel van beetgare groene kool met room en stukjes tomaat onder de gegratineerde aardappelpuree. Ik was van plan boerenkoolstamppot te maken, maar het werd uiteindelijk deze lekkere maaltijd. Ik heb nu geen gesneden kool gekocht, omdat ik de helft van de geblancheerde kool in de vrieskist heb gedaan, om hem binnenkort in een lekkere stamppot te gebruiken.

Geplaatst op Nederlands Hoofdgerecht. De tomaten, de chorizo en de verse rozemarijn en tijm geven dit gerecht een zonnige uitstraling en een heerlijke geur in huis, t! Wilde en witte rijs smaakt er ook erg lekker bij, stamppot spitskool met gehakt. Eigen recept Ovenschotel spitskool of groene kool met room en tomaatjes Een stamppot spitskool met gehakt ovenschotel van beetgare groene kool met room en stukjes tomaat onder de gegratineerde aardappelpuree.

De kleur heeft hij natuurlijk van een rode kool maar de zachte smaak komt van een spitskool. We hebben er lekker van zitten smullen ;!

Subnavigatie

Geplaatst op Montignac Hoofdgerecht. Toen ik deze in de winkel zag liggen vond ik het leuk om er ook eens een keer iets mee te maken. De tomaten, de olijven, de chorizo en de verse rozemarijn en tijm geven dit gerecht een zonnige uitstraling en een heerlijke geur in huis.

Een heerlijke combinatie van hartig en zoet, zacht en knapperig.

In de "loop der jaren" heb ik het aangepast naar eigen smaak en het is nu gewoon na alle veranderingen mijn "eigen" recept geworden. Verwarm de rookworst in de magnetron of een pan met heet water, stamppot spitskool met gehakt. Maar persoonlijk vind ik het meer smaak hebben als het geroerbakt is! Giet de aardappelen hierna af, maar bewaar een  kopje van het kookvocht.

Geplaatst op Indonesisch Hoofdgerecht.

Eenvoudig en snel voor te bereiden en hup in de oven. Ik heb dit recept heel lang geleden eens van een buurvrouw gekregen. Ben dol op spitskool. Geplaatst op Duits.

Het is hl erg lekker, deze hebben wij alleen nog nooit geheten. Ik vond het een lekker makkelijk recept. Stamppot spitskool met gehakt roerbak hem altijd met kerrie en gehakt en aardappelpuree.

En zeker deze - beetje Italiaanse stamppot met de zachte smaak van de roomkaas en de tomatenreepjes. Eigen recept Stamppot spitskool speciaal Een alledaags stamppotje met een bijzondere garnering? Heerlijk hoor, ik hoor graag reacties. Heerlijk, ik doe de spitskool altijd roerbakken met kerrie, te laten enkel over iedereen afbeeldingen bewerken en blijken van professioneel ogende graphics, stamppot spitskool met gehakt.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een heerlijke en voedzame overschotel bóórdevol vitamine C! Meestal deze schotel Nu het herfst is ben ik eens weer van de stamppotten en dus moest de spitskool er ook aan geloven. Eigen recept Stamppot spitskool speciaal Een alledaags stamppotje met een bijzondere garnering.

Heerlijke herfststamppot met zomerse ingrediënten.

Eigen recept Spitskool stamppot Net even op een andere manier Naast chocolade koekjes verzamelt Stamppot spitskool met gehakt Kookt ook digitale Cookies! Er moest een spitskoolstamppot gegeten worden. Eigen recept Stamppot spitskool speciaal Een alledaags stamppotje met een bijzondere garnering.

We adviseren u om te lezen:

  1. Rachèlle
    20.02.2019 16:22
    Voeg de spitskool er bij en bak het op middelhoog vuur  mee tot de spitskool mooi zacht en gaar is. Geplaatst op Aziatisch Hoofdgerecht.
  2. Habiba
    28.02.2019 17:10
    Deze stamppot is dus een goed compromis, waar zomer en herfst elkaar ontmoeten. Hoi Samera, als je het zelf lekker vind om aardappelen te koken met zout kun je dat doen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |