Slijm maken zonder borax

Datum van publicatie: 09.04.2019

Een aantal recepten op deze pagina maken zelfs geen gebruik van lijm. Voeg indien nodig meer toe totdat het mengsel de consistentie van slijm heeft gekregen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Een aantal recepten op deze pagina maken zelfs geen gebruik van lijm. Je kan zo dus slijm maken zonder lijm, zonder borax of elk ander ingrediënt dat je misschien niet hebt.

Maar hoe maak je nu zelf slijm? Eenvoudig slijm van maïzena Eetbaar slijm Slijm van babypoeder Slijm van vezelpoeder.

Gegarandeerd veilig voor iedere huid. Roer er goed doorheen. Het slijm geeft ook een heerlijke geur af afhankelijk van welke shampoo je gebruikte. Slijm maken zonder lijm is goed mogelijk. Het is ook goed slijm maken zonder borax om dit in de magnetron te maken. Om af te ronden bevat het lijstje nog een aantal leuke ideen voor jullie.

Natuurlijk zal je slijm niet echt leven maar met behulp van een magneet kan je het slijm laten dansen. Vond je dit een nuttig artikel?
 • Let er wel op dat je iets meer kleurstof gebruikt dan de kleur die je wil, de maïzena maakt de kleur namelijk altijd iets lichter.
 • We raden dus aan om tandpasta die compleet uit gel bestaat te gebruiken.

Wat heb je nodig om slijm zonder lijm te maken?

Boraxslijm kun je gemakkelijk een paar weken bewaren, terwijl deze slechts een paar dagen mee gaat. Slijm met maïzena en water wordt ook wel Oobleck of Magic Mud genoemd en heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Iedereen herinnert zich natuurlijk het geweldige groene slijm op Nickelodeon.

Wij maakten persoonlijk gebruik van Prodent. Zelf slijm maken gaat ook goed zonder borax.

Henrike van den Hurck on 12 augustus at Het resultaat van dit recept is slijm dat voelt als een mengeling van slijm en slijm maken zonder borax. Magnetisch slijm is aanbieding turkije all inclusive september om met te spelen en perfect voor wetenschappelijke demonstraties.

Het baking soda mengsel maakt het slijm dikker, slijm maken zonder borax, doe het dan even in zijn geheel terug in de kom met water en baking soda en het probleem is opgelost, everything around us becomes better too. Tandpasta die zoveel mogelijk gel bevat lijkt het beste te werken.

Dat is je slijm. Vergeet je creaties niet te delen met ons op sociale media. Bewaar je slijm dan in een luchtdicht plastic zakje of een lege jampot?

Slijm maken met borax en lijm

Wanneer je de lijm toevoegt kan je ook het ijzerpoeder toevoegen. Het slijm zal lekker dik en rekbaar worden en ook nog eens goed ruiken. Kijk hier Recept is iets anders, maar werkt ook! Heb je ooit speelgoedslijm gekocht of slijm in de klas gemaakt?

Wanneer je een zwembad zou vullen met Oobleck kan je hier gewoon overlopen zonder er in te zakken. Greet Dooms on 9 januari at Slijm maken zonder borax DA drogisterij heeft het in het assortiment, maar het staat niet in de winkel. Op zich vind ik dat niet zo erg, slijm maken zonder borax, want je maakt binnen vijf minuten nieuwe. Het volgende recept dat we bekijken op deze lijst is een beetje uniek aangezien het een manier is om slijm te maken zonder lijm en zonder borax of andere typische ingredinten.

Magnetisch slijm maken is zeer simpel.

Stap 1: Meng het water met de kleurstof

Komt zeer goed van pas in mijn thema ruimte de komende week, dan kunnen ze ruimte mannetjes maken! Boraks Kullanmadan Nasıl Slime Yapılır. Als je alles door elkaar gemengd hebt kun je testen of het goed is. De foto bovenaan dit artikel is ook een voorbeeld van galaxy slijm.

Slijm met Borax gat zeker wel een week mee, slijm zonder Borax een paar dagen. Hoe je dat doet. Zorg ervoor dat je dit doet in een magnetronbestendige kom omdat je het mengsel later slijm maken zonder borax de meer witte afscheiding voor nod zult opwarmen. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Let er wel op dat slijm zonder Borax minder lang houdbaar is.

Voeg indien nodig meer toe totdat het mengsel de consistentie van slijm heeft gekregen. Je doet er scheerschuim bij.

Slijm maken met lenzenvloeistof en lijm

Ook eetbare slijm staat op ons lijstje. Ik bestel het via drogist. Ook het galaxy slijm dat je vanboven in dit artikel ziet werd gemaakt met borax.

Je kunt beter geen kokend water gebruiken, want dan zul je moeten wachten totdat het afgekoeld is voordat je je handen kunt gebruiken om het slijm te mengen. Dit recept is de beste manier om DIY slijm te maken zonder borax of zonder wasmiddel, slijm maken zonder borax. Wanneer je met je vinger over het oppervlak van het slijm strijkt zou het droog aan moeten voelen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Aislinn
  17.04.2019 21:54
  Membuat Slime Tanpa Borax , العربية: Veel plezier met je slijm en vergeet je creaties niet te delen via sociale media.
 2. Yinthe
  27.04.2019 11:09
  Tips Het maken van slijm zal veel troep opleveren. Voeg zo veel toe als je maar wilt om het slijm de door jou gewenste kleur te geven.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |