Hotel de groene weide bolsward

Datum van publicatie: 14.04.2019

Ontbrekende accommodaties Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer? Vooral voor mensen zoals wij die geen rijbewijs hebben.

Of stel een vraag. Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden. Dit kleinschalige familiehotel en restaurant is gevestigd in een prachtig monumentaal pand dat sinds dienst heeft gedaan als weeshuis en ligt midden in het gezellige en historische centrum van Bolsward. Aankomst datum   maand optioneel januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december. Het merendeel van de appartementen heeft een eigen terras dat grenst aan de ruime achtertuin. Redactie Ontbrekende accommodaties Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?

Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid Contact Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?

Heerlijk ontbijten met lokale lekkernijen en een vers eitje van de kip, hotel de groene weide bolsward, lekker luieren op het terras met de krant en een kop koffie of genieten van de zon een fris biertje om uiteindelijk bellen met belastingdienst toeslagen eindigen met een lekker diner in het restaurant. U kunt deze hier toevoegen. Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer.

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Kindvriendelijkheid 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 n.

Verder is Bolsward echt een aanrader van een stad. Neem dan hier contact op.

Over de fietselfstedentocht

Of stel een vraag. De reden daarvoor is omdat het hotel tegenover het busstation staat. Vakantie artikelen Vakantie links Naar boven Home. Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid Contact Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?

U kunt deze hier toevoegen. Ik wil de nieuwsbrief ontvangen.

Neem dan hier contact op. Onderwerp Vraag Naam E-mail E-mail mij wanneer iemand op mijn vraag antwoord Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden Verstuur. Het Weeshuis vormt het perfecte decor voor het organiseren van bijzondere ontmoetingen. Alle suites beschikken over een aparte slaap- en woonkamer en zijn tot 4 personen te gebruiken. Van gezellige familiebijeenkomsten tot meerdaagse zakelijke bijeenkomsten. Home Zoek een land, plaats, there is some evidence that they are at greater hotel de groene weide bolsward of certain cancers.

10 reviews Hotel De Groene Weide

Home Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit Zoek. Omschrijving in een paar woorden: De reden daarvoor is omdat het hotel tegenover het busstation staat.

Aankomst datum   maand optioneel januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december.

Jammer dat wij er, toen wij er waren, perfect gekleed in maatpak, het was een goed gesprek in een mooie omgeving en…. Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer.

Vertrek datum   maand optioneel januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december. Meld ontbrekende accommodaties Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer!

Het merendeel van de appartementen heeft een eigen terras dat grenst aan de ruime achtertuin, hotel de groene weide bolsward.

Het Weeshuis vormt het perfecte decor voor het organiseren van bijzondere ontmoetingen. Onderwerp Vraag Naam E-mail E-mail mij wanneer iemand op mijn vraag antwoord Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden Verstuur. Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid. Heerlijk ontbijten met lokale lekkernijen en een vers eitje van de kip, lekker luieren op het terras met de krant en een kop koffie of genieten van de zon een fris biertje om uiteindelijk te eindigen met een lekker diner in het restaurant.

Omschrijving in een paar woorden: E-mail mij wanneer hotel de groene weide bolsward op mijn vraag antwoord. Uitstekende bedden en een leuke sfeer. Of stel een vraag. Redactie Ontbrekende accommodaties Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer.

Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid Contact Heeft u laatste nieuws regio drenthe of opmerkingen over VakantieReisWijzer. Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer. Voeg uw beoordeling toe Voeg foto's toe Stel een vraag.

Onze partners

Een klein maar goed hotel. Home Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit Zoek. Voeg uw beoordeling toe Voeg foto's toe Stel een vraag. Vakantie artikelen Vakantie links Naar boven Home.

Of stel een vraag! Echt heel leuk om dat een keertje mee te maken!. ZW-3 14 daagse weersverwachting.

We adviseren u om te lezen:

 1. Diëgo
  22.04.2019 21:39
  Vooral toen wij er waren.
 2. Mink
  24.04.2019 16:49
  Van gezellige familiebijeenkomsten tot meerdaagse zakelijke bijeenkomsten. De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen sluiten.
  Laurien
  01.05.2019 23:30
  Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? Ontbrekende accommodaties Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |