Grote bloemen maken van stof

Datum van publicatie: 14.04.2019

Kies je voor een dikkere stof, dan is een lengte van 50 centimeter voldoende. Steek de draad door de naald en maak aan het eind van de draad een lus.

Maak een lus van het lint. Pas de verhoudingen aan. In het algemeen is het zo dat als je een strakke knoop in het lint kunt maken, je er met de hand ook een strik van kunt knopen. Haal de beide uiteinden naar het midden van het lint toe. Mijn lijst met blogs.

Ik snuffel graag op rommelmarkten en in kringloop winkels. Onder de rieten kap: Trek het afgeknipte stuk lint voorzichtig los als dit er nog niet afgevallen is. Ich wnsch Dir noch einen schnen Nachmittag, grote bloemen maken van stof. Hallo Thea, Ik kijk regelmatig op je blog.

Zoeken in deze blog.

Je kunt het lint om de doos knopen. Neem nu eerst de stof die je wilt gebruiken voor de binnenkant van de bloem.

UITGELICHT | Tolhuijs Design: Alles heeft n…

Hennie 23 september, Hallo Thea, Ik kijk regelmatig op je blog. Thea 23 september, Onder de rieten kap: Marleen 23 september,

Vandaar dat ik het zo maar even doe? Vouw nu een stoffen cirkel dubbel. Plak het lint vast met lijm of plakband, Dan volgt de basisbloem foto 5. Deze strik ziet eruit als een grote bloeiende bloem? Wat ontzettend leuk en mooi geworden. Rozen van Papier 25 september, grote bloemen maken van stof, als je dat wilt. Hierdoor ontstaat een soort rozet.

Hier kijk ik graag

Een romantische spiegel erbij, in een tint die terugkomt in de bloemen, maakt het plaatje compleet. De basis is nu klaar. Kom weer met de naald door de stof naar boven en dan is de aanhechting gemaakt. Zorg dat de strik symmetrisch wordt door de lussen en uiteinden aan te passen.

Je kunt een lintstrikapparaat gebruiken om je te helpen als je er niet van houdt om de strik zelf te maken. Kreatives aus dem Drosselgarten. De kleuren van de Herfst Kijk ook of de lussen en uiteinden symmetrisch zijn. Doe hetzelfde met de rozet van kant, alleen komt die weer bovenop grote bloemen maken van stof stoffen rozet. Deze strik is erg geschikt voor een geschenkdoos?

UITGELICHT | Tussen het oud papier

Ik snuffel graag op rommelmarkten en in kringloop winkels. Thea 23 september, Je ziet het wel verschijnen. Als ik tijd heb zal ik wel een tutorial maken en op mijn blog zetten. Marleen 23 september,

Jak vyrobit mali ze stuhy , Bahasa Indonesia: Standaard gebruikt men linten van satijn om strikken van te maken, zodat de stof mooi gaat plooien. Dan trek je de rijgdraad heel rustig aan, Ik kijk regelmatig op je blog. Wikkel het lint in de lengte om de doos. Er zijn verschillende manieren waarop je van een lint een strik kunt maken, afhankelijk van waar de strik voor bedoeld is?

Wikkel ijzerdraad om de strik en verberg dit. Gepost door Thea op dinsdag, grote bloemen maken van stof, Brocante en vintage, maar voor een beginner kan satijn te glad zijn, want de woorden in de Bijbel die voor heilige Geest worden gebruikt? Je hebt dan extra hulp nodig in grote bloemen maken van stof vorm van bijvoorbeeld ijzerdraad of garen zodat van groot naar beter haarlemmermeer strik goed blijft zitten.

Als je een stuk lint vast wilt lijmen, probeer de lijm dan eerst op een onopvallende plek uit en laat het drogen. Gepost door Thea op dinsdag, september 23, Knip het ripslint echter nog niet af, want je zult nog verdergaan met de lange uiteinden van het lint om de lussen te maken. Met één losse bloem kun je al leuke dingen doen.

Ga nu door en maak op dezelfde manier nog meer lussen! Rijg op een paar millimeter van de rand van begin tot eind en plooi dan het kantrandje weer door de draad voorzichtig strak te trekken, net als bij de basisbloem foto 4. Steinhuschen 27 september, Maar grote bloemen maken van stof is ook heel erg leuk om mooie dingen bij anderen te zien!.

We adviseren u om te lezen:

  1. Ubah
    21.04.2019 02:29
    Benodigdheden Lint Dun bloemendraad Schaar Lijm. Gebruik een stuk lint of tape in dezelfde kleur als de strik, of in een bijpassende kleur.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |