Gevulde champignons met roomkaas en gehakt

Datum van publicatie: 13.02.2019

Zet de champignons in een ingevette ovenschaal en drizzle er nog wat olijfolie over heen. Breng de roomkaas op smaak met de peterselie, bieslook, de knoflook en wat peper en zout.

Meng de roomkaas met fijngesneden lente ui, stukjes spek, fijngesneden champignonstelen, 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas. Ook kun je me vinden op Facebook. Ik heb alles in huis en ga het vanavond maken.

Bak de champignons in ongeveer 15 — 20 minuten af in de oven. Joyce 20 april om

Ingredinten  voor 20 st 1 bakje champignons gr zachte roomkaas Handjevol peterselie gehakt Handjevol bieslook gehakt 2 teentjes knoflook gehakt Peper en zout Zo maak je het Verwarm de oven voor op graden.

Gevulde champignons Ingredienten voor 4 personen: Pauline 22 april om. Een gerechtje dat iedereen lekker vindt! Dan hoef je de schaal alleen nog maar in de oven te schuiven als je gasten er zijn, gevulde champignons met roomkaas en gehakt.

Pauline 15 november om Pauline 22 april om Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Wat een goed idee. Ingrediënten  voor 20 st 1 bakje champignons gr zachte roomkaas Handjevol peterselie gehakt Handjevol bieslook gehakt 2 teentjes knoflook gehakt Peper en zout.
  • Vind in de supermarkt alleen maar kruidendroomkaasjes, dus zal vast iets over het hoofd zien. Een tijdje geleden had ik een tapasdiner met vrienden en daarvoor maakt ik deze lekkere hapjes.

14 reacties

Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende combinaties: Snijd de lente ui in ringen. Wil je op de hoogte blijven? Pauline 22 februari om Ik heb in dit geval de roomkaas zelf op smaak gebracht met kruiden, maar als je dat teveel gedoe vind, kan je ook een kant en klare kruidenkaas nemen. Reactie plaatsen Reactie annuleren Inloggen of registeren met:. Krijg er zin van om uit eten te gaan haha.

Ik had ze 's middags al gemaakt en 's avonds de oven in geschoven. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Ingredinten  voor 20 st 1 bakje champignons gr zachte roomkaas Handjevol peterselie gehakt Handjevol bieslook gehakt 2 teentjes knoflook gehakt Peper en zout Zo maak je het Geld terugvragen bij vertraging klm de oven voor op graden.

Deel je een foto op social media. En verwijder het steeltje.

Reactie plaatsen

Haal de steeltjes voorzichtig uit de champignons. Reactie plaatsen Reactie annuleren Inloggen of registeren met:. Ook kun je me vinden op Facebook.

Pauline 22 april om. Deel je een foto op social media. Natalie 15 november om We gebruiken 3 van de stelen, snijd deze fijn. Met deze vulling komen de champignons lekker op smaak.

Gezonde recepten

Gefrituurde uiringen met sausje. Annelies 2 maart om Oké, bijna iedereen dan. Krijg er zin van om uit eten te gaan haha.

Dit is altijd simpel, kappertjes en frisse citroen. Bewaar Reageer Deel Print. Dat wil ik ook. De overige stelen gebruiken we niet in dit recept.

Rillettes van makreel, maar altijd zo lekker. Pauline 30 maart om Natalie 15 november om Een tijdje geleden had ik een tapasdiner met vrienden en daarvoor maakt ik deze lekkere hapjes.

Garneer de champignons met nog een beetje lente ui en bak het 20 minuten in de oven. Meng de roomkaas met fijngesneden lente ui, stukjes spek, fijngesneden champignonstelen, 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas.

Looove champignons en zeker gevulde champignons! Lekker, ik heb laatst gevulde champignons op de barbecue gemaakt.

Looove champignons en zeker gevulde champignons. Wat leuk Maxime, fijn dat de borrelhapjes in de smaak vallen. Vul de champignons met een theelepeltje met het roomkaas mengsel. Weet je toevallig nog welke roomkaas je hebt gebruikt?

We adviseren u om te lezen:

  1. Harrison
    20.02.2019 01:15
    Gefrituurde uiringen met sausje. Pauline 30 maart om

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |