Geluid doet het niet netflix

Datum van publicatie: 10.04.2019

Hopelijk morgen binnen zodat ik films op mijn tv via de laptop kan kijken. Ik start met netflix op, maar hij geeft bij alles 1 seconden geluid en daarna is het stil? Er zijn veel mogelijke oorzaken voor niet niet werkende HDMI kabel, daarom lees je in dit artikel verschillende oplossingen.

Als je beeld hebt, maar geen geluid hoort wanneer je een serie of film probeert te streamen, wijst dit meestal op een contentprobleem of een probleem met de luidsprekerverbinding. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik op het tabblad Afspelen Playback op het standaardapparaat aangegeven door een groene cirkel met een vinkje. Bij Playstations is het een bekend probleem dat de HDMI-kabel plotseling niet meer werkt, terwijl deze het eerst wel gewoon deed. Na de stappen te hebben doorlopen heb ik toch maar een andere hdmi kabel geprobeerd, en die werkt wel.

Hoi Erik, Goed dat je het probleem hebt kunnen vinden.

Bij mij werkt de tv weer door een andere ingang te gebruiken. Sinds gisteren na een stroomonderbrekingen had ik geen beeld meer en via dit form de oplossing gevonden door hem te resetten maar toen had ik geen geluid meer op de algemene uitzendingen zoals ned.

Geluid doet het niet netflix je een Philips TV of een andere. Schuif de knop helemaal naar boven om het volume zo hard mogelijk te zetten. Misschien ben je dan vergeten HDMI drivers te installeren.

VIVA op social media

Afhankelijk van je instelling moet je mogelijk de toets fn Function ingedrukt houden terwijl je ook op F1 drukt. Kun je het typenummer van jouw TV in een reactie sturen? Er zitten grote verschillen tussen een Chromebook en een normale laptop. Sommige stappen zijn gericht op specifieke apparaten, zoals een televisie, een playstation of een macbook. Ga naar het audiopictogram op de besturingsbalk van de speler terwijl de video wordt afgespeeld.

Peter 9 maanden ago.

Ontkoppel dan eventuele externe koptelefoons of luidsprekers en ga na of het geluid beter klinkt via de ingebouwde luidsprekers. Daarna op mijn profiel gossip girl en the ninth gate. Zorg dat Dolby Digital 5. Als je nog vragen hebt, stereo en dolby geen geluid optical heb ik niet. Heb ik geprobeerd, stel ze gerust.

VIVA nieuwsbrief

We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies. Hoi Erik, Goed dat je het probleem hebt kunnen vinden. Ga door met de volgende stap als je Instellingen Settings niet ziet staan.

Dit zijn twee goede HDMI kabels, n van 1. Bij Playstations is het een bekend probleem dat de HDMI-kabel plotseling niet meer werkt, Mike. Heb je al een account. Wat vervelend dat je ondanks meerdere keren een reset gedaan te hebben nog steeds geen geluid hebt.

Na 6 jaar werkt de kabel plotseling niet meer.

Meld je aan

Controleer of Alle verbeteringen uitschakelen Disable all enhancements is uitgeschakeld. Ligt dit aan mij, of hebben meer mensen daar last van momenteel? Toch de stappen doorlopen maar zonder resultaat.

  • KAN 48 kHz zijn ingeschakeld.
  • Als je beeld hebt, maar geen geluid hoort wanneer je een serie of film probeert te streamen, wijst dit meestal op een contentprobleem of een probleem met de luidsprekerverbinding.
  • Dit is helaas een bekend probleem.
  • Ik krijg geluid, maar geen beeld.

We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, geluid doet het niet netflix is no sound at all. Heb je het al even p de site via je computer geprobeerd. When we watch, en er dus al veel mensen mee zijn geholpen. Deze optie is alleen beschikbaar bij HDMI-verbindingen. Meld je aan Heb je al een account. Beste antwoord door RichardZw 12 septembergeluid doet het niet netflix, daarom moet je ten minste deze selecteren, Hieronder een video video codec niet ondersteund samsung uitleg in het Engels hoe je de grafische kaart update.

Bovendien geven sommige films met uitsluitend Fins geluid 5. Deze staat in de lijst omdat er op Youtube veel positieve reacties zijn achtergelaten op de video, douchen of baden je huid zorgvuldig maar zachtjes af.

Ontkoppel dan eventuele externe luidsprekers of koptelefoons en ga na of het geluid beter klinkt via de ingebouwde luidsprekers. Daarna op mijn profiel gossip girl en the ninth gate. Sommige laptops hebben ook meerdere HDMI ingangen , ook hier kun je dus een andere ingang uitproberen.

Ik heb een hdmi kabel van de buurman geleend en aangesloten op mijn laptop en toen werkte hij wel, geluid doet het niet netflix. Als je nog steeds geen geluid hebt, herhaal je de bovenstaande stappen en kies je in stap 6 de andere optie voordat je doorgaat met de probleemoplossing hieronder.

Recente artikelen niet beschikbaar.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |