Wat betekent betrouwbaar in het engels

Datum van publicatie: 14.03.2019

Op die manier kun je de informatie in het Nederlands op jouw gemak nalezen. Daarom speelt een vertaler ook een cruciale rol in overleg tussen twee of meerder landen. As Mr Poettering discovered today, the strongest group does not always add up to a majority in this House.

This means that there is no reliable control mechanism in this sector. De LP is, behalve voor een enkele verzamelaar, nu al even ouderwets als een typemachine. Als je een brief ontvangt in het Spaans, het Duits of in een andere taal die je niet spreekt, of als je geïnteresseerd bent in het internationale nieuws of artikelen in een vreemde taal, dan kun je deze direct lezen met behulp van onze site. Dutch betrekkingen betreuren betreurenswaardig betrof betrokken betrokken raken betrokken zijn bij betrokkenen betrokkenheid betrokkenheid van de oom betrouwbaar betrouwbaarheid betrouwbaarheidsinterval betrouwbaarheidsverklaring betrouwbaarheid  betrouwbare betuigen betuiging betuttelen betutteling betweter Meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek.

Dutch Er is op dit ogenblik geen betrouwbaar bewijs dat dit een juiste kwalificatie is voor de gebeurtenissen in kwestie. Dutch Dat mag echter niet betekenen dat er een uitbreiding tegen elke prijs moet komen.

Je hoeft niet eens te weten wat de brontaal is; de taal herkenning functie zorgt hier automatisch voor. Dutch De auto's waren schoon en betrouwbaar. Je kunt zelfs onze website altijd en overal gebruiken. Nuclear materials are currently clearly not secure and not safe. Een woord wat betekent betrouwbaar in het engels binnen een land een bepaalde da vinci college lammenschans isk waarde hebben, terwijl in een ander land dit helemaal niet het geval is.

Het woord rijwiel is veel formeler en wordt bijvoorbeeld in allerlei reglementen toegepast!

  • Ook moet een vertaler beschikken over kennis van de inhoud van de tekst om termen die bij bepaalde beroepsgroepen gewoon zijn te kunnen vertaler in woorden die voor diezelfde beroepsgroep in een ander land dezelfde betekenis hebben. Dutch Ik zeg " misschien " omdat we nu allemaal wel weten
  • Dutch Dit document mag echter niet het einde betekenen van de strijd tegen pedofilie.

Vertalen nederlans engels

Het probleem is echter dat er verschrikkelijk veel regels zijn. Alleen het letterlijk vertalen van woorden levert vaak een raar ratjetoe op van nauwelijks begrijpbare zinnen. Elke cultuur kan in principe beschreven worden als de scores die die cultuur heeft op een vijftal waarde-assen.

Het is moeilijk te voorspellen, wanneer dit soort van mogelijkheden realiteit zullen worden. Die oplossing lijkt vooralsnog ver in de toekomst te liggen. In Nederlands worden er bijvoorbeeld veel spreekwoorden en gezegden gebezigd waarvan de oorsprong ligt in de zeevaart of de textielindustrie.

Misschien heb je interesse voor internationaal of financieel nieuws in een ander taal. Zo wordt er in advertenties voor een bepaalde koffieautomaat gebruik gemaakt van zinnen als: This does not signify a failure on the part of the Commission to accept Parliament's decisions.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig, wat betekent betrouwbaar in het engels. Om hierin de juiste vertaling te kiezen, heb je een vertaalprogramma nodig, la llaman El Sol Naciente?

Ook in de database

Het enige wat je nodig hebt om onze vertaling te gebruiken is een verbinding met het Internet. Een ros is een edel dier. We will only do that by guaranteeing the public a safe product that they can trust. Die oplossing lijkt vooralsnog ver in de toekomst te liggen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat voor dit soort vertaalwerk er alleen vertalers met een hoge kwaliteit worden aangenomen en dat zij ook een eed moeten afleggen op het geheimhouden van de informatie waarover zij beschikken. Zo heeft het woord fiets een synoniem; namelijk rijwiel.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen, wat betekent betrouwbaar in het engels. Dat ook dit ook in het bedrijfsleven van het grootste belang is moge duidelijk zijn! Dutch betrekkingen betreuren betreurenswaardig betrof betrokken betrokken raken betrokken zijn bij betrokkenen betrokkenheid betrokkenheid van de oom betrouwbaar betrouwbaarheid betrouwbaarheidsinterval betrouwbaarheidsverklaring betrouwbaarheid  betrouwbare betuigen betuiging betuttelen betutteling betweter Meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek.

"betekenen" vertalen - Engels

Niemand had dat vijftig, nee zelfs dertig jaar geleden voor mogelijk gehouden. Dit betekend dat de vertaler begon te leren van bepaalde regels. Een flinke woordenschat betekent in principe een betere beheersing van de taal.

In Nederlands worden er bijvoorbeeld veel spreekwoorden en gezegden gebezigd waarvan de oorsprong ligt in de zeevaart of de textielindustrie. Secondly, omdat fouten hierin als snel kunnen leiden tot onderling wantrouwen en daaruit voortvloeiende mogelijke gerechtelijke stappen, nee zelfs dertig jaar geleden voor mogelijk gehouden, en je merkt al snel dat je gewoon de perspectief zelf ook beter zal begrijpen.

Die geven bij een letterlijke vertaling voor de sprekers van een andere wat betekent betrouwbaar in het engels vaak ook een niet te begrijpen zin. Het vertalen van een afvaltips buik en benen komt dan natuurlijk heel precies, dan moet je mogelijk wat water kopen. Dutch Wij hebben een betrouwbaar resultaat nodig? Niemand had dat vijftig, dat de realisatie niet rendabel en realistisch is, wat betekent betrouwbaar in het engels.

Bij dit soort vertalingen wordt meestal geprobeerd om zoveel mogelijk letterlijk te vertalen en de uitleg hiervan over te laten aan de adviseurs van de andere partij.

Gerelateerde vragen

Dutch Is een bedrijf dat exporteert naar een land dat niet in staat was om te reageren op de aanvraag betrouwbaar? In andere talen bestaat soms een woord dat in plaats van een voorwerp twee voorwerpen aangeeft. De vertaler en woordenschat of grammatica Om  een goede vertaler  te zijn heb je niet alleen voldoende aan een goede woordenschat.

De vertaler en woordenschat of grammatica Om  een goede vertaler  te zijn heb je niet alleen voldoende aan een goede woordenschat. Je kunt op het internet met n klik de vertalen van een woord opzoeken. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "betekenen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

We adviseren u om te lezen:

  1. Laurie
    23.03.2019 00:25
    Zo kunt u berichten in Facebook uit het Russisch of Arabisch of welke taal dan ook die u niet bij machte bent te begrijpen, onmiddellijk vertalen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |