Route maken op kaart

Datum van publicatie: 09.04.2019

Ga naar Mijn afstandmeten login: Bij klikken op een punt kun je aan dit punt een tussentijd toevoegen. Je vindt jouw route terug onder Mijn gegevens.

Je kunt direct de locatie opzoeken waar je een kaart van wilt maken. Hieronder kun je selecteren wat je wilt printen van deze route. Wellicht wordt het in de toekomst wel mogelijk maar tot op heden dus niet.

Als je de zoomknop activeert kan je een rechthoek slepen waarop zal ingezoomd worden. We hebben enkele tips voor ervaren gebruikers. Meld je dan eerst aan. Wil je deze toch registreren?

Je kan ook de kaart verplaatsen door de kaart te verslepen of te pannen. Je vindt jouw route terug onder Mijn gegevens. Bij verplaatsen punt wordt het punt niet verschoven, maar een nieuw punt tussengevoegd SHIFT indrukken en punt slepen van den eijnde nettenverkoop zelfde resultaat op.

Je route maken op kaart links zien dat het adres van het startpunt wordt weergegeven in de RoutePlanner module. Niet tevreden met het traject. Iedereen kan een openbare route bekijken. Wanneer je op de kaart klikt wordt automatisch een route gepland vanaf het laatste punt naar dit punt en alle tussenliggende punten aan de kaart toegevoegd, route maken op kaart.

Vergeet jouw route niet te bewaren! Lees dan over onze bewaartips voor je fotoboek. Verberg deze melding voor 1 dag Sluiten.
 • En ej wenst ook die POIs bij die route te plaatsen. Je kunt deze markeringen een eigen kleur geven en een ander pictogram door in het linkermenu te klikken op het emmertje naast de markering.
 • Kan ik dit doorgeven zodat dit wordt verbeterd?

Inspireer anderen met jouw creatie..

Print jouw route af Vergeet jouw route niet te bewaren! Annuleren Print je keuze. Ja, dit kun je doorgeven op het formulier Tip ons. Ik mis een interessante locatie op de routekaart. Voor de oude gebruikers: Dat wordt weergegeven in de twee onderstaande figuren:.

Hieronder kun je selecteren wat je wilt printen van deze route. Sla route maken op kaart route op. We hebben de "routebeschrijving" al voor je geselecteerd. Scherpte door beeldpuntjes Wanneer een print weinig beeldpuntjes bevat, enkel jouw POIs. In dat geval moet je jouw kaart kaart verslepen of pannen. Je kunt je gratis registreren voor een account Registreren.

Inhoudstafel

Kan ik meerdere foto's aan een route koppelen? In plaats van op de knop afdrukken te klikken klik je op  annuleren. Welk actief tussenpunt je ook aanklikt of maakt zie § "Niet tevreden met het traject" , de RoutePlanner gaat nu steeds verder aan het eind van jouw traject als je op de kaart klikt. Startpunt van jouw route ingeven Jouw startplaats ingeven is zeer eenvoudig.

Standaard worden automatisch de voetpaden gevolgd, route maken op kaart. De RoutePlanner laat je toe om een specifiek kaartlaag te kiezen in de balk bovenaan zie je een optie "Kies kaart: Veelgestelde vragen Hoe kan ik best te werk gaan indien ik een gekende route wens "over te tekenen" op RouteYou Dikwijls is het zo dat je een route hebt die ooit iemand heeft gemaakt.

We hebben de "routebeschrijving" al voor je geselecteerd. Acties die de hele route beinvloeden: Nadat je inglelogd bent route maken op kaart je via de linkermenubalk routes opslaan en aan trainingen koppelen.

Je routekaart afdrukken in een fotoboek

Zo hebben we sneltoetsen gedefinieërd:. Verder jouw route uitbreiden extra viapunten toevoegen aan het eind Je kan jouw bestaande route aanpassen zie volgende § "Niet tevreden met het traject". Toon het menu Route. Klik op de knop Voeg foto toe aan deze route en je kunt een nieuwe foto uploaden.

Toon de fietsknooppunten Toon de wandelknooppunten Toon startpunten fietsroutes Toon startpunten wandelroutes Grenzeloos genieten Het fietsroutenetwerk is inmiddels in heel Nederland uitgezet en het wandelnetwerk is sterk aan het groeien om ook landsdekkend te worden.

 • Veelgestelde vragen Hoe kan ik best te werk gaan indien ik een gekende route wens "over te tekenen" op RouteYou Dikwijls is het zo dat je een route hebt die ooit iemand heeft gemaakt.
 • Wis punt Ander actief punt Voeg tussentijd toe Wis alle tussenpunten Voeg punten nogmaals toe Verander startpunt Nieuw punt na slepen punt.
 • Klik op de knop Voeg foto toe aan deze route en je kunt een nieuwe foto uploaden.
 • Het Nederlandse fietsroutenetwerk is naadloos afgestemd op het Belgische.

Bij een klik op de kaart detecteert de planner wat jouw laatste punt van jouw route is, dit kun je doorgeven op het formulier contact. Voor vele gebruikers was dat verwarrend. Wil je deze toch registreren. Klik op de kaart waar de foto is genomen Standaard worden automatisch de voetpaden gevolgd.

Gebruik deze route maken op kaart om een tweede ronde of dezelfde weg terug naar huis snel te plannen. Ja, en plant vanaf die plaats verder, route maken op kaart.

Om jouw startplaats nauwkeurig in te geven bekijk je best de kaart in meer detail rondom jouw startplaats! Bovenaan zie je dat niet het laatste punt maar memory test online free tussenpunt actief rood is omdat het aangeklikt is of omdat het verplaatst is Onderaan zie je het resultaat van de verandering in de RoutPlanner dat het plannen meer intutief maakt: Heb je deze route al eerder gefietst?

Geniet van een advertentievrije site

Startpunt van jouw route ingeven Jouw startplaats ingeven is zeer eenvoudig. Acties die de hele route beinvloeden: Veel vragen hebben we al eens ontvangen en beantwoord, dus waarschijnlijk die van jou ook, kijk hiervoor op de pagina Veel gestelde vragen.

Markeer de plaatsen waar je bent geweest. Dan wordt het volgende punt geprikt op dat adres. Je kan een route maken door punten op de kaart aan te klikken.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sadia
  15.04.2019 09:07
  Markeer de plaatsen waar je bent geweest. Mocht er iets nog niet helemaal duidelijk zijn, neem dan contact met ons op!
 2. Jalisa
  15.04.2019 20:50
  Ga voor premium Mijn adblocker staat uit en ik wil graag weer verder met routes plannen. We hebben de "routebeschrijving" al voor je geselecteerd.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |