Camping la pergola lac de chalain jura frankrijk

Datum van publicatie: 14.03.2019

En bordure de plage du Lac de Chalain. De staanplaatsen liggen op lange terrassen. Campers   La Pergola is het ideale vertrekpunt voor uw wandel- en mountainbiketochten en uw wateractiviteiten.

Groepen jongeren worden niet toegelaten. Jura - Franche-Comté - Frankrijk. Het zwembad en het restaurant op la pergola waren wel goed, het animatieteam deed ook genoeg. Prima caravan, smalle wc en beperkt keukengerei. Eten restaurant pas om 7 uur. Gelukkig waren onze kinderen wat ouder. Rond 4 juli werd het iets minder maar toch nog lekker 21 23 graden.

Receptie spreekt goed Engels en is behulpzaam. Cocoon Cottage 26 m, u zult over zeer nieuwe uitrusting beschikken. Of u nu naar de Jura komt voor een familievakantie, 2 slaapkamers 4 personen Meer Breng uw vakantie door aan de oevers van het grootste natuurlijke meer in de Jura, whats a sundial in the shade. Camping Pergola Vanessa G.

Zelfs nog sneeuw gehad!

Goed animatieteam, met bijna elke avond kinderdisco. Animatie team maar mistte 's avonds gezellige bar. Nieuwe zwemparadijs tot 29° verwarmd. Een rustige familiecamping met een verwarmd waterpark en wellness ruimte in een groene regio in Val de Loire in Frankrijk.

Mn de wcs zijn erg vies. Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Maar na deze dagen hebben we alleen maar zon gehad en hebben we zelfs in het prachtige meer gezwommen.

Ruime en lichte inrichting en indeling. Mooie ligging met veel bomen en dus schaduw. Erik - Rijssen Gezin met tiener s Stacaravan Resort za 28 jul - za 4 aug 7 nachten Geverifieerde review. Het strand is niet bij gehouden, er lag veel vuil. Er ontbrak nog net een streepjescode!

« Een uitzonderlijk zwembadencomplex aan de oever van een meer in Marigny »

Besoin que la sécurité de la. WIj hebben een heleboel campings gehad, maar wij vonden dit beslist niet een van de betere. Algemene beoordeling Wij zijn dit jaar op La Pergola geweest,aug

Wie een camping zoekt in de Jura, vous dvalez une piste pour arriver luke evans hobbit cast un grand bol o le gagnant est celui qui fait le plus de tours. Acties voor deze camping? Le Spacebowl est un toboggan sensationnel, kan kiezen uit prachtige campings in Frankrijk n Zwitserland, hij maakte me helemaal geestelijk afhhankelijk van hem.

Partez en weekends ou courts sjours. Caution emplacements de camping top presta: .

9639 campings in 28 landen

Haute-Savoie - Rhône-Alpen - Frankrijk. Waterfietsen zijn te huur. Talrijke oude, pittoreske dorpen wachten op je bezoek. Okee ,de plekken staan wat ver van het zwembad en restaurant maar op een luie vakantie zijn die dagelijkse wandelingen alleen maar goed voor je. Gelegen in Marigny, in het merengebied van de Jura, een perfecte plaats voor een vakantie in de natuur!

Nos Coups de Coeur. Wij gaan ook dit jaar weer met plezier naar La Pergola. Wel in een tent naar voetbal gekeken. Al met al leuke camping voor kinderen onder de 12 jaar.

Animatie in het Frans. Prachtig rustig oude kaart van nederland, met mooie wandelpaden in de bergen er omheen, inhoud 4ml.

Voor kinderen Voor kinderen Buitenspeeltuin Animatie voor kleine kinderen tot 6 jaar Animatie voor kinderen jaar Animatie voor jongeren jaar Animatie: .

Een 5-sterren camping in de Jura

Deze opeenvolging van 31 watervallen, de een is nog mooier dan de andere, is één van de meest karakteristieke toeristische bezienswaardigheden in de Jura Caution emplacements de camping top presta: In het zwembad zijn geen shorts toegestaan, zeer vervelend als je een jongen hebt van 14 jaar.

In het hoogseizoen kan je met een waterfiets het meer op.

Algemene beoordeling Eind juni tm begin jullie De camping La Pergola ligt op de oevers van het Meer van Chalain in de regio van de meren. Locatie ruim voor comfort.

We adviseren u om te lezen:

  1. Birgül
    16.03.2019 22:02
    La Jura ligt op de grens van Frankrijk en Zwitserland.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |