Camping koelbox op zonne energie

Datum van publicatie: 11.04.2019

De koelbox is gemaakt van het stevige materiaal polyethyleen. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, schakelt het systeem automatisch over op de spaarstand.

Dankzij Cool Riser-technologie blijft de inhoud veel langer koud. De box koelt tot 20 graden onder de omgevingstemperatuur. Bij het optillen blokkeert het handvat het deksel, zodat de koelbox goed wordt afgesloten. Je zit deze zomer vast graag op het strand met een koud biertje. Bovendien lopen ze stil, dus wil je stilletjes het huis verlaten met een koelbox vol bier dan moet je deze Mobicool hebben.

Er kan 11 liter in en dat maakt de koelbox ideaal voor een dagje strand of tijdens een picknick. Deze koelbox is immers uitgevoerd met wielen een een lange handgreep waardoor het mogelijk is om de koelbox eenvoudig achter u aan te laten rollen. Koelbox Helsinki is een roestvrijstalen hybride koelbox van Campart Travel voor op de camping!

De Marine Contour 25 van het hoogwaardige merk Igloo is voorzien van Ultratherm isolatie. Hierdoor blijven al uw drankjes en etenswaren camping koelbox op zonne energie lang koel.

 • Het heeft verder een inhoud van 15 liter, wat ruimte biedt aan ongeveer
 • De box beschikt over een 12 Volt en een Volt aansluiting.

Reviews van camping koelkasten

De koelbox heeft een maximale inhoud van 38 liter en is geïsoleerd met Ultratherm. De zomer komt er weer aan, maar er is gelukkig nog genoeg tijd om je eigen draagbare koelsysteem te bouwen zodat jij de hele zomer met perfect gekoeld bier op het strand kunt zitten! Koelbox met een inhoud van 13 liter Deze piepschuim koelbox is dankzij het compacte formaat en de handige draagband gemakkelijk met u mee te nemen. Deze krachtige koelbox is voorzien van een compressor en een elektrische thermostaat.

U kunt deze koelbox dus ook gebruiken om ervoor te zorgen dat de pan soep of warme maaltijd die u voor uw zieke oma heeft gemaakt op temperatuur blijft en niet te snel afkoelt.

Koelbox voor op het strand of de camping De EDA Iceberg camping koelbox op zonne energie is een handige koelbox met een vrolijke blauwe kleur. De dubbelwandige isolatie houdt uw drankjes koud of uw maaltijden warm, maar kan ook worden gebruikt in de horeca of op de camping. Hierdoor is de box zeer stevig en houdt Mocht u uw producten veilig op.

Mijn account Bestellingen Volg mijn bestelling en Volg mijn bestelling en. De koelbox is gemakkelijk in een boot in te bouwen, afhankelijk van uw behoefte?

WANT Navigation

Deze thermo-elektrische koelbox heeft een inhoud van 8 liter. De koelbox kan bovendien bij een tem Het is een redelijk simpele box met verstevigde handv De ontwerpers van de Solar Cooler zijn naar eigen zeggen gedreven door het verlangen producten beter te maken:

De koelbox is zeer licht van gewicht, heeft een handig handvat en opent aan twee albert heijn printer cartridges. De koelbox is gemaakt van Polyethyleen en heeft een maximale inhoud van 16 liter. De Cool-Ice CI koelbox is een passieve koelbox met een optimaal temperatuurbehoud!

Deze krachtige koelbox is voorzien van een compressor en een elektrische camping koelbox op zonne energie. Koelbox Igloo Quantum 12 Zwart Wit.

Ook interessant

Koelbox met een inhoud van 42 liter Gaat u op vakantie en is er geen stroompunt in de buurt? Campart Travel Koelbox Helsinki - Elektrisch.

De grote opening bovenaan zorgt er bovendien voor dat u makkelijk drank kan schenken en dat u voldoende ruimte heeft om de koelbox schoon te maken. De koelbox is dankzij het grote formaat van liter dan ook handig om eten in te vervoeren. De koelbox is gemaakt van polyethyleen en voorzien van een goede isolatie.

 • Thermo-elektrische koelbox van Ezetil.
 • Aan de binnenzijde heeft u de mogelijkheid 2 koelelementen in het daarvoor bestemde schuifsysteem te plaatsen.
 • Dometic Cool-Ice CI koelbox.
 • Uitwendig xx29 mm - Afm.

Koelbox Igloo Sportsman Quantum 55 Groen. De koelbox heeft een ergonomische, makkelijk hanteerbare vorm. U kunt deze koelbox dus ook gebruiken om ervoor te zorgen dat de pan soep of warme maaltijd camping koelbox op zonne energie u voor uw zieke oma heeft gemaakt op temperatuur blijft en niet te snel afkoelt, camping koelbox op zonne energie.

Koelbox met wielen en uitschuifbare trekstang Doorda Deze stevige koelbox houd jouw hapjes en drankjes lekker koel tijdens de heetste buitentemperaturen. Mocht u uw producten veilig op willen bergen, dan kunt u de koelbox eventu Koelbox met een inhoud van 13 liter Deze piepschuim koelbox is dankzij het compacte formaat en de handige draagband gemakkelijk met u mee te nemen.

Polyethylene, polyurethane; deksel constructie: Campingaz Koelbox camping Powerfreeze 25 liter. Igloo Island Breeze 28 koelbox Kleur: Dan is een passieve koelbox ideaal.

Campingaz Powerbox Plus 36L koelbox. Met de 12 volt aansluiting sluit je dez De Solar Cooler kan volgens de ontwikkelaar 24 uur lang op een temperatuur van 5!

We adviseren u om te lezen:

 1. Hadassah
  13.04.2019 21:02
  De koelbox weegt slechts 3 kilo

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |