Telefoon in oplader laten zitten

Datum van publicatie: 13.03.2019

Wij voorspellen de telefoon van de toekomst. Zet je telefoon uit Misschien is het niet ideaal, maar het werkt wél het beste: Zo verleng je de batterijduur van je smartphone De bovenstaande oplaadtips komen ongetwijfeld goed van pas.

Hoog tijd om terug te blikken op de telefoontrends van dit smartphonejaar. Het enige nadeel dat je zal ondervinden is dat de smartphone wel meer tijd nodig zal hebben om op te laden. Met deze telefoonaccessoires maak jij de mooiste opnames. Hiermee ga je offline, want functies als wifi en mobiel internet staan dan uit. We weten steeds meer over dit netwerk van de toekomst.

Of kan ik de opladers gewoon laten zitten zonder dat er een iPhone of iPad aanhangt. Dat vind ik namelijk makkelijker? Wat doe ik fout! De consequentie is dan dat je berichten niet automatisch binnenkrijgt. Dan ben je helemaal een chte pro? Weet niet hoe je onderbouwd bent met electronica.

Guest Gast profiel aanpassen. Het risico dat zoiets gebeurt op het moment dat je geen apparaat aan het opladen bent, vermindert van uiterst minimaal maar groter dan nul tot nul zodra je de oplader uit het stopcontact trekt. Hiermee ga je offline, want functies als wifi en mobiel internet staan dan uit.

Hoe laad ik mijn telefoon in korte tijd snel op?

Het komt steeds vaker voor. Als ik het apestaartje probeer te typen krijg ik aanhalingstekens. Door deze te activeren verbruikt onder andere de processor minder energie, zodat je smartphone langer mee gaat op één lading.

Elke iPhone en Android-smartphone heeft een spaarstand. De kwaliteit van de USB-kabel heeft ook invloed op het snel opladen van je telefoon. Met name de internettoegang en het grotere scherm hebben er voor gezorgd dat de batterij tegenwoordig veel sneller leeg is.

 • Je smartphonebatterij is het snelst vol als je telefoon niets te doen heeft.
 • Misschien is het niet ideaal, maar het werkt wél het beste:

Daarom geven we nu drie tips waarmee je de batterijduur van je smartphone verlengt? Dan ben je helemaal een chte pro. Kan ik mijn smartphone gebruiken tijdens het opladen. Ga bij een Android-smartphone naar het instellingenmenu en open daar de apps-sectie, telefoon in oplader laten zitten. Oorspronkelijk geplaatst door rubbererobbie Weet niet hoe je onderbouwd bent met electronica. Het beste antwoord Tja, wat versta je onder "kwaad kunnen".

Zo verleng je de batterijduur van je smartphone

Een handige preventietip van de brandweer is om bij het opladen van smartphone of tablet een tijdschakelaar te gebruiken. Het kost een klein beetje stroom. De iPhone-lader laadt met 5 watt op, terwijl een iPad-lader met 12 watt oplaadt. E-mail ons - iCulture - Naar boven.

Het verschilt per kabel hoeveel energie onderweg van de adapter naar je smartphone verloren gaat. BB code is Aan. De meeste smartphones telefoon in oplader laten zitten over een Lithium-ion-batterij.

Een kwalitatief slechte adapter kan een woningbrand veroorzaken. Maar die levensduur is al veel langer dan de levensduur van een mobiel dus zorgen daarover hoef je je niet echt te maken.

Je telefoon laadt dan wl sneller op, want hij verbruikt minder energie. Cordinator Ton beschrijft op de site van Salvage hoe hij samen met de officier van dienst van de brandweer onderzoek deed in een door brand getroffen woning.

Weet jij het antwoord?

Automatisch ophalen berichten uitschakelen Je smartphone controleert continu of je nieuwe WhatsApp- of Facebook-berichten hebt. Het verschilt per kabel hoeveel energie onderweg van de adapter naar je smartphone verloren gaat. Een brand in een flat aan de Schubertstraat werd veroorzaakt door een oplader, waardoor de gehele woning zwart blakerde.

 • Of met heel veel andere dingen te gelijk.
 • Veeg deze allemaal naar boven om ze uit te schakelen.
 • Veel gezinsleden hebben nu eenmaal een lege wandcontactdoos nodig voor het snel herladen van de batterij.
 • Kan het kwaad om een oplader zonder aangesloten apparaat in het stopcontact te houden?

Lees hier waar je bij het uitzoeken van een powerbank op moet letten. Let wel op voor mogelijke verhitting van je batterij. Maar die levensduur is al veel langer dan de levensduur van een mobiel dus zorgen daarover hoef je je niet echt te maken. Opladers in stopcontact laten zitten. Je telefoon laadt dan wl sneller op, want hij verbruikt minder energie. Oorspronkelijk geplaatst door Translatoria Klopt joy de la luz bedels. Schakel apps en functies uit Je smartphonebatterij is het snelst vol als je telefoon niets te doen heeft, telefoon in oplader laten zitten.

Verstuur dit artikel naar:

Oorspronkelijk geplaatst door Translatoria. Volgens de Wijkbrandweerman zijn er twee oorzaken voor adapterbranden. Het kan dus kwaad - niet direct voor jou, wel voor het milieu.

Smartphonefabrikanten en universiteiten hebben het er maar druk mee:. Er verschijnt dan een nieuw menu. Voor jou niet zo erg, die paar cent kun je waarschijnlijk wel missen?

We adviseren u om te lezen:

 1. Pavan
  21.03.2019 14:48
  Op een iPhone doe je dit door twee keer op de knop onder het scherm te drukken. Met een Android-telefoon activeer je de vliegtuigmodus in het notificatiescherm, dat je opent door van boven het scherm naar beneden te vegen.
 2. Orion
  27.03.2019 16:45
  Gebruik jij je smartphone tijdens het opladen?
  Abe
  05.04.2019 01:52
  Oorspronkelijk geplaatst door rubbererobbie Hou wel rekening met dat de oplader stroom blijft gebruiken. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |