Menu het witte paard ameland

Datum van publicatie: 15.04.2019

Ook hier is het evenwicht proef- en voelbaar. Vooraf lekker stokbrood met kruidenboter.

Is this restaurant good for local cuisine? Reviewed April 1, We both ordered the 4 course surprise menu with an accompanying wine arrangement.

They have a terrace but that was full. We both chose the 4 course chef's menu. Een restaurant wat zeer aan te bevelen is. Het Witte Paard 9,2.

Log in to get trip updates and message other travelers. Lees ook onze privacyverklaring. Wanneer we Ameland weer bezoeken komen we hier zeker weer terug!. Een restaurant wat zeer aan te bevelen is. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox.

Ook hier is het evenwicht proef- en voelbaar.

On the map

Is this restaurant good for business meetings? Het kon echter onze eetlust niet bederven en het was uit de kunst. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Goed gegaard en de bijgerechten waren Top. Ieder gerecht dat op tafel werd gezet was bijzonder en ook nog eens bijzonder lekker. TripAdvisor gives a Certificate of Excellence to accommodations, attractions and restaurants that consistently earn great reviews from travelers. Omdat het zo druk was, hebben we tussen twee gangen wat langer moeten wachten.

 • Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …
 • Als je op Ameland bent moet je hier zeker een keer gaan eten reserveer van te voren. Looking for a great evening out, we reserved a table and had dinner here.

If you're after a small, cosy restaurant that serves good quality food at a reasonable price then I suggest 'Het Witte Paard'.

Voor de zoveelste keer mijn verjaardag gevierd in Het Witte Paard, ik ben blij dat ik in de buurt woon, niet te duur, heeft het toch menu het witte paard ameland ander klimaat, menu het witte paard ameland.

Afgelopen zaterdag in Het Witte Paard gegeten. We hier in de avond het diner genuttigd en wel het drie gangen verrassingsmenu met bijpassend wijn arrangement.

Map updates are paused. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Dit was zeer lekker en met drie grote stukken eendenlever zeker niet zuinig. Wat wil een ellen van den heuvel beek en donk nog meer.

Eat and drink

Biedt dit restaurant service aan tafel? Voor de zoveelste keer mijn verjaardag gevierd in Het Witte Paard, de attenties waren op subtiele wijze in de gerechten verwerkt, zo mogelijk nog lekkerder dan normaal, ik ben blij dat ik in de buurt woon. Het Witte Paard 9,2.

Heerlijk 3 gangen menu het witte paard ameland. Bescheiden en vriendelijke bediening met kennis van zaken om een genoeglijke avond te verzekeren.

Dinsdag heerlijk gegeten bij dit restaurant. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Het Witte Paard op 29 september Juiste smaak en beleving van de streekproducten!

Eten en drinken

Wat jammer van dit, tot voor kort, fantastische restaurant op Ameland! Vergoeding is niet nodig, maar enig attentie, door b. Er werd te veel en te direct getutoyeerd.

Begin maar met plannen maken, menu het witte paard ameland, The Netherlands. Heeft dit restaurant zitgelegenheid. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Son en Breugel, in mijn beleving is dit het beste restaurant van Ameland. Heerlijk gegeten in Het Witte Paard. The food was excellent, and in between the waitress was invisible. Ook hier is het evenwicht proef- en voelbaar. It took over 20 minutes menu het witte paard ameland them to take our order and an hour until my food came, but the service was the slowest I have had in ages!

Contactgegevens

Voor de zoveelste keer mijn verjaardag gevierd in Het Witte Paard, de attenties waren op subtiele wijze in de gerechten verwerkt, zo mogelijk nog lekkerder dan normaal, ik ben blij dat ik in de buurt woon. Fijne bediening, goed advies over de wijn. Als we weer op het eilend zijn gaan we zeker weer terug!

Attente bediening met kennis van zaken, sfeervolle locatie en vooral mooie gerechten en goede wijnen. Reviewed August 18. Bouwina Komrij 6 punten!

We adviseren u om te lezen:

 1. Hayriye
  23.04.2019 06:35
  Het Witte Paard 9,2. Aanrader als je culinair wilt eten voor een nette prijs.
 2. Emel
  27.04.2019 03:45
  Voor de zoveelste keer mijn verjaardag gevierd in Het Witte Paard, de attenties waren op subtiele wijze in de gerechten verwerkt, zo mogelijk nog lekkerder dan normaal, ik ben blij dat ik in de buurt woon. Leuk personeel en toen de rekening niet klopte werd dit adequaat en professioneel opgelost.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |