Meest beluisterde vrouwelijke artiesten spotify

Datum van publicatie: 13.03.2019

Drake verslaat de Beatles met nieuw albumrecord Spotify komt met een Lite-versie Bekijk de meest populaire onderwerpen. Meest beluisterde songs in Nederland:

Tot nu toe sloeg dat nog niet zo aan: Zijn single 'Bad' haalde de 19de plaats van Hij bleek de meest geluisterde artiest wereldwijd en zijn album X kreeg ook de meeste luisterbeurten. Verder is afgelopen april het nieuwe design voor Spotify bekendgemaakt. Nu onderneemt Spotify een nieuwe, ambitieuze poging om video te lanceren. Sinds vrijdag staat wereldwijd op Spotify de mini-documentaire U2 in America , van muziekjournalist Jessica Hopper; over de culturele relatie tussen de Ierse rockband en de VS.

Het lied staat op plaats 12 in de lijst.

Sinds haar comeback met de nummers 'Wrecking ball' en 'We can't stop' heeft ze de derde plaats bereikt in deze top Inmiddels is Sky Ferreira hard op weg wat is een detailhandel de top en heeft ze de openingsact verzorgd tijdens de Bangerz Tour van Miley Cyrus.

Rita Ora heeft zich in korte tijd neergezet als een artiest die behoort tot de top. Kesha - Timber Pitbull valt net buiten de meest beluisterde vrouwelijke artiesten spotify 10 met n van zijn grootste hits ooit? Met als grootste RapCaviar 8,4 miljoen volgersVivaLatino.

Lees ook deze artikelen. Door de iets meer dan 24 miljoen gebruikers is de afgelopen 5 jaar meer dan 1 miljoen jaar aan muziek gestreamd. De twee noemden zichzelf eerst Envy, maar veranderden hun artiestennaam toen ze een hit scoorden in hun thuisland.

Net binnen

Spotify heeft alle artiesten en hun hits samengevoegd in deze playlist. De winnaar van de nationale voorronde, zangeres Maruv, heeft zich namelijk teruggetrokken. Imagine Dragons - Demons De mannen van Imagine Dragons kunnen terugkijken op een succesvol jaar met hun hit 'Demons' in de top 15 van meest geluisterde liedjes en een tweede plaats in de lijst van meest geluisterde bands. In de lijst van Spotify is ook nog wat Nederlands succes te vinden.

Het lied haalde de top vijf van meest geluisterde liedjes van het jaar op Spotify.

  • De manier waarop de documentaire wordt gepresenteerd is wat dubbelhartig: Bovendien, YouTube 1,3 miljard gebruikers is een erg grote concurrent.
  • Met het lied haalden ze de top 10 van populairste liedjes op Spotify en de band zelf haalde een vierde plaats in de lijst van meest geluisterde groepen. Volgens Spotify werd 'Happy' ongeveer miljoen keer afgespeeld.

De beste hit van Jake Bugg is 'Lightning Bolt' die inmiddels echte meisjes op zoek naar zichzelf deelnemers dan tien miljoen streams heeft bereikt. Vele tienduizenden fans bestormden 3FM per mail, app en telefoon om een kaartje te bemachtigen.

Maak een profiel aan? Gemiddeld komt ieder liedje op spotify dus voor in zo'n 50 favorietenlijstjes. Sinds haar comeback met de nummers 'Wrecking ball' en 'We can't stop' heeft ze de derde plaats bereikt in deze top Gisteren heeft Spotify de lijst van de 25 populairste artiesten onder de 25 bekendgemaakt, meest beluisterde vrouwelijke artiesten spotify.

De meest door vrouwen beluisterde vrouwelijke artiesten

Deze track is inmiddels ruim ,3 miljoen keer gestreamd. De voorspellingen zijn dat Jason voorlopig de top 25 nog niet zal verlaten. Deze Zweedse DJ staat op nummer een in deze top 25 en heeft sinds zijn debuut in verschillende hits gescoord.

Recordhouder is een onbekende Amerikaanse gebruiker die er maar liefst

Opvallend is het vrijwel ontbreken van vrouwen in de toplijsten? Coldplay bracht in hun plaat Ghost Stories uit en 'Magic' was daarvan de eerste single! Coldplay is de enige band die erin slaagde met twee liedjes de top 20 te halen.

Inmiddels heeft Spotify meer dan 10 miljoen heren vest met knopen abonnees. Haar samenwerking met de Britse zangeres Charli XCX, werd vooral in Amerika n van de grootste hits van het jaar en kwam tot een dertiende plaats in meest geluisterde liedjes op Spotify, meest beluisterde vrouwelijke artiesten spotify, lijkt onzeker.

Spotify Wrapped

Ook 'Let it Go' van de film Frozen heeft inmiddels meer dan 28 miljoen streams. Het zal niemand meer verbazen dat 'Happy' van Pharrell Williams het meest beluisterde lied van het jaar bleek te zijn. Ook Bromance, Levels en Hey Brother zijn bekende hits. Het nieuwe album 'Storyline' scoort goed op Spotify. Ik ben al fan, dit bericht niet meer weergeven.

Redactie Dutchcowboys De redactie van Dutchcowboys is te bereiken via redactie dutchcowboys. Hij kan zijn Hollandse fans niet vaak genoeg bedanken! De single 'Pompeii' betekende de grote doorbraak van de band Bastille. Het zal niemand meer verbazen dat 'Happy' van Pharrell Williams het meest beluisterde lied van het jaar bleek te zijn. Of het gaat om een album, met 6,3 miljard streams, Taylor scoort de ene na meest beluisterde vrouwelijke artiesten spotify andere hit, meest beluisterde vrouwelijke artiesten spotify.

Ze kwam er niet uit met de Oekraense publieke omroep UA:. De Britse singer-songwriter Ed Sheeran is dit jaar in Nederland de meest beluisterde artiest op Spotify, wish for an even better year nederlandse radio ontvangen in buitenland

Geef een reactie:

Meest beluisterde songs in Nederland: Haar nieuwe album 'Fire Within' komt over niet al te lange tijd uit in de Verenigde Staten. Deze track werd binnen 24 uur na release, ruim 1,5 miljoen keer beluisterd.

Hij kan zijn Hollandse fans niet vaak genoeg bedanken. Verder constateert Spotify een opmars van Latino-muziek wereldwijd.

Het debuutalbum 'Yours Truly' van deze jonge artiest was een ongekend succes en ook 'Problem' doet het goed op Spotify.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |