Basisschool de ark delft

Datum van publicatie: 14.03.2019

Op De Ark wordt toekomstgericht gewerkt in samengestelde groepen met kinderen van verschillende leeftijden. In dit schooljaar hebben de onderzoeksteams de mogelijkheid gekregen een praktijkonderzoek te doen.

Tussen de middag kunnen de kinderen op school overblijven. Aan het begin van schooljaar zijn de teams van De Ark en De Bron begonnen aan een bijzondere opdracht. Download de schoolgids Contactgegevens. Een enthousiast team van vrijwilligers maakt dit mogelijk.

Ook worden lessen regelmatig klassendoorbrekend gegeven.

Een pretty little liars actors relationships team van vrijwilligers maakt dit mogelijk. Wij zijn een christelijke school met duidelijke waarden en normen. We werken samen met ouders en delen de zorg voor het kind, basisschool de ark delft. De Ark is een christelijke school waar veel aandacht wordt besteed aan waarden en normen. Samen wijzer kinderen leren van en met elkaar!

Zowel De Ark als De Bron hebben onderwijskundige sterke kwaliteiten.

  • Christelijke Basisschool de Ark. Bekijk privacyverklaring en cookiegebruik.
  • Dat betekende voor beide teams dat we een uitgelezen kans kregen ons te bezinnen op hoe we het onderwijs van de toekomst vorm kunnen geven. Het doel is kinderen meer te laten bewegen.

Het schoolplein heeft veel speelruimte. Vervolgens heeft het bestuur SCO Delft e. De gemeente Delft heeft aangegeven dat op termijn het aantal scholen in Tanthof teruggebracht zal worden naar 1 school per stichting. Ouders en school Schoolondersteuningsprofiel Schoolklimaat en veiligheid Tussentijdse resultaten Kwaliteitszorg. U kunt een afspraak maken met  Wilma van der Leeden   directeur , telefoon — 26 10 De Ark in een notendop Wij zijn een christelijke school met duidelijke waarden en normen.

  • Ik wil graag meer informatie. Vervolgens heeft het bestuur SCO Delft e.
  • Het is voor ons belangrijk dat we aandacht hebben voor elkaar.

Aan het begin van schooljaar zijn de teams van De Ark en De Bron begonnen aan een bijzondere opdracht. Vroeg beginnen met een vreemde taal is om verschillende redenen een goede keuze.

Het is voor ons belangrijk dat we aandacht hebben basisschool de ark delft elkaar. Hiervoor staat een geweldig team van gemotiveerde leerkrachten, ouders en andere specialisten voor u klaar. Een enthousiast team van vrijwilligers maakt dit mogelijk. We werken samen met ouders en delen de zorg voor het kind.

Het is voor ons belangrijk dat we aandacht hebben cafe de zotte amsterdam elkaar, basisschool de ark delft.

De Ark op YouTube

Kinderen krijgen vanaf groep 1 een uur extra bewegen in de vorm van dans. Wij zijn een christelijke school met duidelijke waarden en normen. Vervolgens is het team Ark-Bron verdeeld in onderzoeksteams.

Er ontstonden speerpunten als bv. Met de Centrale Eindtoets kunnen de leerlingen In onze school kunnen de kinderen overblijven of gebruik maken van de BSO. Vieringen, activiteiten basisschool de ark delft de kleinschaligheid van de school zorgen voor een goede en open sfeer. We hebben een vakleerkracht voor bewegingsonderwijs. Het team van De Ark en dat van De Bron wil als n team en onder n visie gaan werken.

Een vraag over onderwijs?

Vroeg beginnen met een vreemde taal is om verschillende redenen een goede keuze. Advies op maat Elk schooljaar in april vindt de Centrale Eindtoets voor groep 8 plaats. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze school, zodat u het met eigen ogen kunt ervaren.

Bekend zijn met een andere taal is ook goed voor de internationale orintatie van kinderen. De teams hebben zich in verschillende bijeenkomsten gebogen over wat in het nieuwe onderwijs een plaats moet krijgen?

Om deze site goed te laten werken gebruiken we cookies, basisschool de ark delft. Wij zijn een christelijke school met duidelijke waarden en normen? Op De Ark wordt toekomstgericht gewerkt in samengestelde groepen met kinderen van verschillende leeftijden. Aan het begin van schooljaar zijn de teams van De Ark en De Basisschool de ark delft begonnen aan een bijzondere Met de Centrale Eindtoets kunnen de leerlingen Deze onderzoeksteams hebben de opdracht gekregen een literatuuronderzoek te doen?

Basisschool Christelijke Basisschool de Ark

Aandacht voor elkaar hebben, vinden we heel belangrijk. Het uitvoeren van het onderwijs zoals wij dat met elkaar onderzocht en bepaald hebben gaat echter eerder plaatsvinden. Wij zijn een christelijke school met duidelijke waarden en normen. Onderzoekend leren de jonge onderzoeker.

Overblijven Tussen de middag kunnen de kinderen op school overblijven. Voor het aanleren van sociale vaardigheden hanteren we een methode!

We adviseren u om te lezen:

  1. Danijela
    25.03.2019 00:58
    Vieringen, activiteiten en de kleinschaligheid van de school zorgen voor een goede en open sfeer. Ouders en school Schoolondersteuningsprofiel Schoolklimaat en veiligheid Tussentijdse resultaten Kwaliteitszorg.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |