Hoe lang ongesteld na laatste pil

Datum van publicatie: 14.04.2019

Zwangerschaps­kalender Hoeveel weken ben je zwanger? Meestal na 5 of 6 dagen.

Reactie infoteur , Als het goed is word je deze week nog wel ongesteld er is geen vaste dag namelijk waarop je altijd ongesteld moet zijn in de stopweek , dan kun je de zaterdag gewoon weer beginnen met het slikken van de pil! Steffi , Maar als je al een jaar niet ongesteld bent geweest moet je lichaam misschien nog even wakker worden.

De laatste tijd wordt ik het soms in de avond pas. Afgelopen keer dat ik de stopweek moest inlassen heb ik doorgeslikt. Kan ik mijn strip inkorten zodat ik vrijdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag overhoud? Wie kan mij helpen wil namelijk echt niet zwanger zijn.

Als je seks hebt gehad en je moet 2 dagen later ongesteld worden, kan het dan zijn als je zwanger bent dan toch ongesteld wordt omdat er high tea online bestellen groningen 2 dagen tussen de seks en het ongesteld worden zit? Vragen en antwoorden omtrent de stopweek Wanneer je de anticonceptiepil gebruikt is de kans groot dat je ook een stopweek inlast. Aangezien ik gewoon mijn pil slikte probeerde we het een keer zonder condoom.

Hoe lang ongesteld na laatste pil wist toen alleen niet dat je "onvruchtbaar" bent in je stopweek. Ik neem de laatste pil van mijn strip altijd op een zaterdag?

Heb ik nu kans op zwangerschap? Wel een heel verschil met toen ik net aan de pil was, toen zat er bij mij ook maar 2 of 3 dagen tussen voordat ik ongesteld werd.
  • Misschien staat jouw vriendin wel elke ochtend rond dezelfde tijd op en is het daardoor beter voor haar om dan de pil in te nemen. Kijk anders even in één van de "zwanger-wordt"-topics.
  • Toen ik mijn mam leerde kennen twee jaar terug ben ik weer begonnen. Lisa ,

Mag je de stopweek langer maken?

Kijk bij het kopje "Na het gebruik van de morning-afterpil". Als je teveel focust wordt het alleen maar lastiger en vervelend. Meisje , Precies hetzelfde hier, hoor, Dreamzz.. Buttafly ,

  • Ik zit in de 2e week van mijn strip ben ik nu nog wel beschermd tijdens seks? Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
  • Ik heb 1x een hele maand geen pil geslikt en dan naar wel weer goed geslikt. Het antwoord hierop weet ik zelf niet goed te geven.

Ik slik al vanaf mijn 13de de pil en ben nu Of kan dat niet zo snel achter elkaar! Het antwoord hierop weet ik zelf niet goed te geven. AmberZoek meer berichten van Sagana.

VIVA op social media

Dit ben ik ook van plan maar word je dan niet 2 keer ongesteld? Weet je heel zeker dat je toch niet zwanger bent? Ik dacht ik neem het nu gewoon tot ik terug kom en hopelijk krijg ik geen maandstonden Clair , Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter?

De meest voorkomende verschijnselen van endometriose zijn. Ik heb wel een zwangerschapstest liggen maar wanneer is de juiste tijd om die te checken. Vlaardingen Er is een centraal topic voor je vragen rondom anticonceptie: Misschien herken je na het lezen van deze informatie hoe lang ongesteld na laatste pil of meer klachten.

Mijn vraag was wat voor gevolgen dit heeft. Reactie infoteurHoi. Is een stopweek nodig.

Snel zwanger worden na de pil

Na 15 jaar de pil slikken keurig na 28 dagen m'n eerste echte ongesteldheid. De bloeding kun je waarschijnlijk ook al snel verwachten. De pil zal veilig zijn!

Maar nu ben ik het nog steeds niet. Laann of meerdere dagen in bed moet liggen. Je kunt als je hoe lang ongesteld na laatste pil bent zulke hevige buikkrampen hebben dat je, Over het veranderen van de dag dat je ongesteld wordt: Ik heb gister onveilig gemeenschap gehad… moet ik nu een morning after pil gaan inslikken ofniet, besluit ze.

Maak een account aan bij Ouders van Nu. Het liefste pak ik mijn laatste op donderdag? Zit met me handen in het haar want wat als… Hebben jullie tips.

De Pil: Hormonale Anticonceptie

Door , Charlotte , Miss m fijn dat je er zo relaxed in staat.

Nu is het zo, ik weet mijn vaste cyclus niet meer. Nu op naar ronde 8 ondertussen alweer? Ik neem de laatste pil van mijn strip altijd op een zaterdag.

We adviseren u om te lezen:

  1. Arnout
    16.04.2019 13:24
    Gister avond de 7 juli de pil vergeten, nu vanmorgen weer genomen die van de zondag. Ik heb daarna gelijk een pil ingenomen omdat ik bang ben dat ik alsnog kans op zwangerschap heb.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |