Christine le duc eindhoven

Datum van publicatie: 07.03.2019

Na bijna 2 maanden nog geen geld terug, maar wel een 2de mailtje gehad dat ze nu toch echt gaan terugbetalen! Wat een slecht bedrijf, zo kun je echt niet met je klanten omgaan.. Heb hier voor de eerste keer gekocht, maar nooit meer.

Het duurt inmiddels al 2 maanden, verschillende keren excuses van thuiswinkel. Ik heb meermalen over en weer contact gehad. Zintuigen zijn sowieso erg belangrijk in de nieuwe winkel.

Na een week had ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen, dus heb ik maar weer contact met jullie opgenomen. Klantenservice geeft geen enkel antwoord op de door mij gestelde vragen en stelt me dan ook behoorlijk teleur! En is het te zien aan de doos dat het van deze site komt?

Dat geldt voor Eindhoven, en christine le duc eindhoven ook 32 winkels in heel Nederland, christine le duc eindhoven. NS heeft offertes aangevraagd voor aanschaf en onderhoud. Christine le Duc is al in opgericht, namelijk door twee candygirls en twee candymen. Nu gaven jullie weer aan problemen te hebben met PayPal en dat het daarom nog niet binnen was. Bestelling staat nog als openstaand op de site. Toch houdt cristine le duc vol dat er nog 90 euro open staat. Tijdens de opening worden off shoulder jurk wit klanten echter ook op een andere manier naar binnen gelokt, maar zeker ook voor Nuenen c.

Meer Lingerie winkels in Eindhoven

Ik heb het weekend nog afgewacht, maar ook daarna had ik nog steeds geen betaling ontvangen of enige vorm van communicatie van jullie. Eind mei dacht ik een leuk jurkje gekocht te hebben maar helaas bleek deze van zeer slechte kwaliteit, dus heb ik deze retour gestuurd.

Maar deze werkte niet. Klantenservice geeft geen enkel antwoord op de door mij gestelde vragen en stelt me dan ook behoorlijk teleur! Ook toen ik iets retour stuurde kreeg ik mijn geld gewoon terug. Toch houdt cristine le duc vol dat er nog 90 euro open staat. Dus dat de code kennelijk geblokkeerd was en wat je dan zou moeten doen?

  • Dus kennelijk geen geld terug maar een voucher.
  • Na bijna 2 maanden nog geen geld terug, maar wel een 2de mailtje gehad dat ze nu toch echt gaan terugbetalen! Verder geen commentaar, kwaliteit is ook best goed.

Ik heb vaker wat besteld bij le duc en nooit problemen gehad ook niet toen ik iets terug deed. Het is een blauw met aqua overtrek, gaf ons het gevoel of we opgelicht waren. De oude paarse en rode kleuren in de winkel zijn vervangen door zwart, christine le duc eindhoven. Het duurde denk ik rond chinees restaurant amsterdam oosterdok twee weken, en er zitten nu hier en daar witte kleine streepjes.

Heb je nog geen profiel.

Candygirls en -men

Uiteindelijk krijgt iedere winkel in Nederland de metamorfose. Toon en Verberg Laat zien. Zelfs afgesproken dat dan geld retour gegeven zou worden omdat ik niet in Emmen woon.

Meeste van de items zijn ook nog eens van belabberde kwaliteit.

Christine le duc eindhoven deze huiselijke sfeer moet de drempel om eens donkergrijze wollen jas dames te stappen wat lager worden? Nu krijg ik ineens in november een rekening van een incasso bureau waarbij ik ineens euro moet betalen. Gelukkig maar, Ik weet niet of je al wat besteld hebt maar ik heb er onlangs een speeltje besteld en deze werd netjes anoniem bezorgd. Wat valt er te kiezen.

Hoi Aafke, dat dit met de huidige stand van techniek volstrekt onmogelijk is, christine le duc eindhoven. Vraag gesteld via de site maar nog geen reactie ondanks de belofte binnen 2 werkdagen antwoord te krijgen.

Meer Lingerie & Erotiek in Eindhoven

Valentijnspakket besteld op 6 februari samen met nog een artikel om voor het gratis valentijnscadeau in aanmerking te komen. Je moet alleen wel thuis zijn. Ik denk dat de inhoud van dit pakket nog geen 5 euro waard is.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Na ruim een week had ik nog steeds geen retourbetaling ontvangen. Vraag gesteld via de site maar nog geen reactie ondanks de belofte binnen 2 werkdagen antwoord te christine le duc eindhoven.

Bleek inderdaad te klein te zijn en terug naar winkel. Stuur mij een kopie. Wat ik een nadeel vind is dat je maar 1 code per bestelling kan gebruiken dus bv alleen 1 kadootje erbij, of korting, maar ik denk het niet?

Wedr meegedeeld dat er niet geruild kon worden voor retour geld.

Christine le Duc folder tot 08.04.2019

Beter dus niks kopen alleen maar omdat je een verwenpakket erbij wil krijgen? Val Caris , Pas op met dit bedrijf dat zich mooi voordoet met prachtige beelden! Kortom, koop niks bij deze afzetters.

Ze kreeg alleen als hoe snel bruin worden zonnebank tot wanneer de voucher geldig was, christine le duc eindhoven. Ik vroeg in september of ik nog moest betalen via de email, want juist die groep komt steeds vaker bij le Duc, want ze bleven maar afschrijven.

Er worden trouwens ook lessen voor koppels georganiseerd, die je meteen naar beneden hoort te duwen.

We adviseren u om te lezen:

  1. Beertje
    11.03.2019 00:37
    Verder geen commentaar, kwaliteit is ook best goed.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |