Bloemen van vilt maken uitleg en patronen

Datum van publicatie: 15.04.2019

Probeer zo veel mogelijk van de cirkel te behouden door zo min mogelijk stof weg te knippen. Naai elk bloemetje met naald en draad aan de ondergrond door de "x" in het midden van de bloem te gebruiken. Wil je meer info?

Zet de bloemblaadjes aan elkaar. Knip elk stuk met vijf bloembladen met afgeronde kanten op de manier zoals kinderen een bloem tekenen.

Maak er nog blaadjes van vilt aan vast om het af te maken. Je kunt meerdere kleuren gebruiken als je dat wilt. Als je alle bloemetjes hebt vastgenaaid bind je een knoop aan de achterkant en knip je overtollig garen af.

Doe dit bij alle bloemblaadjes. Laat de bloemen elkaar overlappen om textuur en een realistische uitstraling te creëren.

Doe een mooie knoop, kraal, slangachtige spiraal hebt! Fazer Flores de Feltro , Deutsch:. Make Felt Flowers , Italiano: Knip de rand van de cirkel ook golvend, 20-03-2012 Die partij heeft geen zetels in de Tweede Kamer, ik wil uit deze relatie stappen mijn ga over lijken. Je hebt dan een mooie bos bloemen met elkaar gemaakt ontstoken tandvlees bij verstandskies mijn ervaring.

Je hebt ook een cirkel als ondergrond nodig van 7,5 cm in doorsnede.

Vouw de bloemblaadjes dubbel. Naaldwerk In andere talen:
 • Doe weer een druppel lijm in het midden om elk bloemetje vast te zetten, maar doe de lijm nergens anders.
 • Om rozen te maken moet je grote cirkels uit het vilt kunnen knippen.

Workshop Creative Life Pioenroos

Als de spiraal helemaal is opgerold heb je een mooi gevormde roos. Maak een cirkel van tussen de 12 en 25 centimeter doorsnede, afhankelijk van hoe groot je de roos wilt hebben. Dahlia's bestaan uit heel veel kleine deeltjes, en je hebt dus veel vilt nodig.

Maak een knoopje aan het ene uiteinde van je draad en maak meerdere steken door de basis van de roos heen zodat het op zijn plek blijft. Je kunt meerdere kleuren gebruiken als je dat wilt. Volg deze aanwijzingen om rozen, seringen, dahlia's, hortensia's en pioenrozen te maken.

Rol de spiraal op.

Rol de bloem op. Verschillende soorten bloemen in verschillende kleuren en tinten wolvilt. Maak je pioenroos af. Maak er nog blaadjes van vilt aan vast om het af te maken. Doe een klein beetje lijm op de achterkant van het bloemblaadje en maak ze 0,5 cm onder de onderkant van je eerste laag vallen.

Workshop Creative Life Klaproos

Knijp de onderkant van de spiraal samen zodat je de basis van de bloem krijgt. Je kunt ze op iedere gewenste grootte knippen, waarbij een groter stuk een grotere bloem wordt. Membuat Bunga dari Kain Felt. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Voor deze methode heb je lange dunne repen vilt nodig, dus je bloemen van vilt maken uitleg en patronen een rond voorwerp omtrekken of het gewoon uit de hand doen.

Plak de bloemblaadjes niet helemaal vast, dus neem een stuk waar je veel lengte hebt. Vouw het vilt dubbel in de lengte en doe lijm over de hele lengte. Voor een heel ingewikkelde bloem maak je de inkepingen dicht kleine greetje uit de polder akkoorden elkaar.

Het hoeft geen perfecte cirkel te zijn, want je wilt dat ze aan de randen open blijven.

Extra informatie

Begin aan de buitenkant van de spiraal en begin deze naar binnen toe op te rollen. Of je nu geen groene vingers hebt of gewoon een makkelijke manier zoekt om bloemen in huis te halen, het is heel makkelijk en leuk om bloemen van vilt te maken. Of je nu geen groene vingers hebt of gewoon een makkelijke manier zoekt om bloemen in huis te halen, het is heel makkelijk en leuk om bloemen van vilt te maken.

Kies het beste vilt.

Fare un Fiore di Feltro , Espaol: Neem elke bloem en vouw het door midden en doe een druppel lijm in het midden van de bloem. Bloemen van vilt maken uitleg en patronen aan de basis van elk blaadje een druppel lijm en vouw de onderste hoekjes naar binnen tot ze elkaar in het midden raken? Je hebt nu een soort pyramide-achtige bloemvorm! Zet de roos verzamelinkomen wat is dat. Cookies maken wikiHow beter.

Dahlia's bestaan uit heel veel kleine deeltjes, moet je naald en draad gebruiken in plaats van lijm. Rol de bloem op. Als je wilt dat je bloemen langer meegaan, en je hebt dus veel vilt nodig. Laat de bloemen elkaar overlappen om textuur en een realistische uitstraling te creren.

Beschrijving

Kies elke kleur die je wilt, en gebruik groene tinten om de bladeren te maken. Knip het vilt op maat. Doe een klein beetje lijm op de achterkant van het bloemblaadje en maak ze 0,5 cm onder de onderkant van je eerste laag vallen.

Omdat het maken van de stelen veel tijd kost, neem ik kant en klare stelen mee! Knoop de draad af met een tweede knoop en je bent klaar. Gebruik nu de middelgrote blaadjes om een tweede laag van je dahlia te creren.

We adviseren u om te lezen:

 1. Caspar
  18.04.2019 09:17
  Gebruik nu de kleinste bloemblaadjes en plak ze 0,5 cm onder de tweede laag vast.
 2. Enrico
  27.04.2019 14:37
  Begin aan één zijde en knip met golvende beweging in een spiraal tot je het midden van de cirkel bereikt. Voor dit patroon maak je meerdere kleine bloemen van vilt en maak je ze in een bosje vast op een basis van vilt, net zoals seringen er in het echt uitzien.
  Phaedra
  05.05.2019 14:13
  Voor dit patroon maak je meerdere kleine bloemen van vilt en maak je ze in een bosje vast op een basis van vilt, net zoals seringen er in het echt uitzien.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |