Kan outlook niet openen op iphone

Datum van publicatie: 14.03.2019

Dit artikel is alleen bedoeld voor het instellen van uw e-mailaccount. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden.

Ga naar de Adobe Acrobat Reader-downloadpagina en klik op Nu installeren. U kunt de aanbevolen e-mailinstellingen voor uw POP3-e-mailaccount ook vinden via  Mail-instellingen opzoeken. Raadpleeg Overzicht met beveiligingsinformatie als u wordt gevraagd om meervoudige verificatie. Controleer de instellingen Wanneer u uw e-mailaccount instelt op het apparaat, gebruikt iOS voor de meeste e-mailaanbieders automatisch de juiste accountinstellingen.

Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. Zo stelt u dit in:.

Ga als volgt te werk om het Configuratiescherm te openen: U kunt externe afbeeldingen in e-mailberichten laten blokkeren.

Als u er klaar bent, probeert u de stappen hieronder. Voer uw e-mailadres in als dit de eerste keer is dat u Outlook voor iOS gebruikt. Als u nog steeds een foutmelding krijgt over kan outlook niet openen op iphone onjuiste gebruikersnaam of een onjuist wachtwoord, neemt u contact op met uw e-mailaanbieder of uw systeembeheerder. Selecteer geen invoegtoepassing en kies Verwijderen.

Voordat u begint De iOS-reservekopieën in iCloud en iTunes bevatten de e-mailinstellingen maar niet de e-mailberichten. Als u daarom wordt gevraagd, typt u uw wachtwoord en kiest u Accepteren.
  • Tik op de e-mailaccount die u wilt verwijderen. De verbinding met de server is mislukt.
  • Zie Office-programma's kunnen vastlopen als de invoegtoepassing FineReader is geïnstalleerd voor meer informatie.

Wij gaan het probleem voor u oplossen. Waarom kan ik een PDF-bestand niet openen Zoeken. U ziet nu de gegevens van de account, zoals de servers voor inkomende en uitgaande e-mail. Als u een e-mailaccount van Outlook. Dit is meestal dezelfde naam die u invoert bij het controleren van uw e-mail op internet.

  • Postbussen gebruiken om e-mailberichten te ordenen op uw iPhone, iPad of iPod touch. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.
  • Accepteer alle meldingen voor machtigingen waar mogelijk om wordt gevraagd.

Hebt u nog meer feedback, kan outlook niet openen op iphone. Als u nog steeds een foutmelding krijgt over een onjuiste gebruikersnaam of een onjuist wachtwoord, worden deze alleen-lezen met de optie voor het bewerken en opslaan. Zodra de installatie is voltooid, neemt u contact op met uw e-mailaanbieder of uw systeembeheerder. Wanneer het bestand wordt geopend, gaat u verder met de stappen in de volgende sectie. Vergelijk de instellingen in de Mail-app met de instellingen voor uw e-mailaccount om te zorgen dat uw accountinstellingen correct zijn:.

Voordat u begint

Geef uw wachtwoord op en schakel Geavanceerde instellingen gebruiken in. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. U kunt bijvoorbeeld worden gevraagd om te verifiëren met de Microsoft Authenticator-app. Hebt u nog meer feedback?

Voeg uw account opnieuw toe. Als er geen postbus Uitgaand wordt weergegeven, dan is een van de invoegtoepassingen waarschijnlijk de oorzaak van de fout en dient u te achterhalen om welke het gaat. Hierdoor kan de batterij sneller leegraken, kan outlook niet openen op iphone. Voer uw e-mailadres in als dit de eerste keer is dat u Outlook voor iOS gebruikt. Controleer uw postbus Uitgaand en probeer de e-mail nogmaals te versturen:.

Als het programma normaal wordt geladen, is de e-mail verstuurd. Voer uw zakelijke e-mailadres in en tik daarna op Account toevoegen als uw account niet automatisch wordt gevonden.

Bedankt voor uw feedback.

Heb je dit probleem ook met andere accounts in dezelfde app? Thu Nov 01 Als u een profiel wilt verwijderen, dient u eerst een kopie van uw gegevens te maken. Als een apparaat is ingeschreven, kunnen beheerde apps - met inbegrip van Outlook - op een aantal verschillende manieren worden geïnstalleerd:.

Open een gedeelde agenda voor een persoon of een ruimte in je organisatie, rechtstreeks in de app. United States - English. Informatie Verkoper Microsoft Corporation. Nieuw Versiegeschiedenis Versiegeschiedenis 2. Er wordt in Outlook voor iOS een synchronisatiefout gedetecteerd en u wordt gevraagd uw wachtwoord opnieuw in te voeren. Heb je dit probleem ook met andere accounts in dezelfde app.

Was deze informatie nuttig?

Het bericht Uw organisatie beschermt nu haar gegevens in deze app. Als Outlook wordt uitgevoerd in de compatibiliteitsmodus, kunt u de modus uitschakelen en controleren of het probleem hiermee is opgelost. Voer uw e-mailadres in als dit de eerste keer is dat u Outlook voor iOS gebruikt.

Bedankt voor uw feedback. Neem gerust via de in-app ondersteuning bij Instellingen contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt. We zijn altijd bezig met verbeteren om je te helpen dingen nog sneller voor elkaar te krijgen.

We adviseren u om te lezen:

  1. Mounssif
    22.03.2019 18:01
    Een exemplaar van een Office-bestand downloaden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |