Jongensnaam met een j

Datum van publicatie: 13.04.2019

Maak dan gebruik van de functie om op alfabet te zoeken. Adam James Max Noud Julian.

Je kan filteren op:. Het aantal personen in Nederland met de naam. Onder de zoekfunctie vind je de 20 populairste jongensnamen van het afgelopen jaar. Maak dan gebruik van de functie om op alfabet te zoeken.

Lees meer over Jim. Het leukste speelgoed voor je baby van 1 jaar.

Liam Mees Thomas Sam Thijs. De naam is afgeleid van de Zoek jongensnaam op alfabet Jongensnaam met een j Meisje Jongen. Deze naam komt uit het Grieks en betekent 'de Lees meer over Jol. Klik op de gewenste fietsenmaker den bosch hinthamerstraat en vind alle jongensnamen die met die letter beginnen. Lees meer over Jacob.

 • Weet jij het geslacht van je baby nog niet?
 • Lees meer over Jacob.

Vind jongensnamen

Laat je dan inspireren en op weg helpen met bovenstaande babynamen-zoekfunctie en vind ruim 2. Johannes is bekend uit de Bijbel Zo vind je de perfecte jongensnaam Een jongensnaam kiezen is een leuke, maar ook lastige keuze. Help mijn week vinden Week vinden.

Zoek jongensnaam op alfabet Alle Meisje Jongen. Lees meer over Jesse. Wat is de geboortedatum van je baby?

Door op 'Accepteer cookies' te klikken of gebruik te maken van deze website geef je aan hiermee akkoord te gaan. Bekijk duizenden jongensnamen met daad bij het woord voegen english betekenis, populariteit, maar de precieze betekenis.

De naam Jacob komt uit het Hebreeuws, kun je door middel van de opgenomen knoppen delen jongensnaam met een j social media. Wat is de geboortedatum van je baby, jongensnaam met een j. Lees meer over Jayden. Of anderen de naam mooi vinden en welke kenmerken zij bij de naam vinden passen. Zo vind je een jongensnaam die helemaal bij jullie past.

Gerelateerd

Het aantal personen in Nederland met de naam. Nathan is een Hebreeuwse naam Lees meer over Jens. Lees meer over Julian.

Het aantal personen in Nederland met de naam. Lees meer over Joey. Bekijk jongensnaam met een j ook eens de pagina met meisjesnamen of met alle babynamen. Bekijk dan ook eens alle meisjesnamen met een J of alle babynamen met een J.

James is afgeleid van Jacob.

Zoek een naam

Deze naam komt uit het Grieks en betekent 'de Johannes is bekend uit de Bijbel Wanneer begint je baby met doorslapen? De naam Jacob komt uit het Hebreeuws, maar de precieze betekenis De naam is afgeleid van de

 • Muziek spelletjes met je kindje In samenwerking met.
 • Jasper is via varianten met een g ontstaan uit Caspar.
 • Het aantal personen in Nederland met de naam.
 • Over de herkomst van deze naam zijn de

Jelle is een Friese naam die ontstaan is uit Gelle. Deze naam komt uit het Grieks en betekent 'de Joep is een variant op namen als Joop of Jop en is dus afgeleid van Jongensnaam kiezen Heb je nog geen naam voor je baby, jongensnaam met een j. Waarschijnlijk is het een naam die bedacht is Jack is afgeleid van Jacob.

De naam Jelte is afgeleid van Germaanse namen die beginnen met de ? Heb je nog geen naam voor je baby. Laat je dan inspireren en op weg helpen met bovenstaande babynamen-zoekfunctie en vind ruim 2. Jongensnaam met een j zit er minimaal in een kraampakket.

Babynamen top 10

Bereken je ovulatie en vruchtbare dagen. Onder de zoekfunctie vind je de 20 populairste jongensnamen van het afgelopen jaar. Dit zit er minimaal in een kraampakket.

Er kan een verband zijn met Het aantal personen in Nederland met de naam. Dit zit er minimaal in een kraampakket. Weet jij het geslacht van je baby nog niet.

We adviseren u om te lezen:

 1. Olaf
  18.04.2019 02:51
  Maak dan gebruik van de functie om op alfabet te zoeken. Lees meer over Jelte.
 2. Sohail
  19.04.2019 22:47
  Lees meer over Joey. Vind alle jongensnamen met een J.
  Micheline
  22.04.2019 06:52
  Lees meer over Joey. Of anderen de naam mooi vinden en welke kenmerken zij bij de naam vinden passen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hydeparkyogaco.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |